Kuluttajalle

Airalla on asiaa

17.11.2016

Kannustan ikäihmisiä järjestämään asiansa niin, että he voivat asua kotonaan mahdollisimman pitkään. Kotona asumisessa on kaikki ihanat asiat. Kuka haluaisi kotoa pois? Siihen vaan turhaan alistutaan, että muutetaan vanhustenkoteihin. Niin kauan kun mahdollista, niin omassa kodissa – olosuhteet on järjestettävissä esimerkiksi turvallisuusteknologian avulla.

Olen aina elänyt suhteellisen askeettista ja tervettä elämää. Pidän huolta itsestäni, bisneksistäni ja minulla on jopa tätä uutta teknologiaa huushollissani pitämässä huolen, että homma sujuu. Nämä laitteet raportoivat läheisilleni pilvipalvelun kautta, että kaikki on kunnossa ja tekemisissä ja voinnissa ei ilmene poikkeavuuksia. Palvelulla on hauska nimikin – OMAseniori.

OMAseniori hälventää omaisten pelkoja. Olen ”ylämummo”, ja halusin, että neljännen polven pikkuinen jää yöksi, mutta ei uskallettu jättää. Lähipiiri on huolissaan vaikka olen ihan terve ja hyvässä kunnossa. Omaisten levollinen ja hyvä olo on syy siihen, miksi minulla on turvapalvelu.

Pojan tyttärelleni Kitille menee tieto jos kotonani tapahtuu jotain poikkeavaa. "Omaseniori on mahtava palvelu joka kertoo reaaliaikaisesti mitä asukkaan kotona tapahtuu. Voin olla lomalla vaikka toisella puolella maapalloa tietäen että minun mummoni voi hyvin – on nukkunut hyvät yöunet, on syönyt ja puuhastellut asioita ja ollut aktiivinen kotona. Omaseniori-palvelu ei pelkästään tuo turvaa asukkaalle, mutta myös mielenrauhaa omaiselle poistaen turhaa huolta”, kertoo Kiti.

Henkilö itse saattaa kokea että ei tarvitse turvapalvelua, että ”mitä nyt minusta”, mutta omaiset ja lähipiiri on huolissaan. OMAseniori kotiin ja huolet pois!

 Aira Samulin


Terveysoperaattori Oy/

OMAseniori-turvapalvelu

 

Puh. 0800 170 300 (*ilmainen numero)

www.terveysoperaattori.fi/omaseniori

Terveysoperaattori Oy

Ota valtaan vanhuutesi, ja käytä rahasi itse vielä kun voit päättää omista asioistasi! Puh. 0800 170 300 (*ilmainen numero)
Yrityksen verkkosivut