Me uskomme, että yhden ihmisen auttaminen tänään vie meidät kaikki parempaan tulevaisuuteen huomenna.

Bisnes

Arjessa – vastuullisesti ja valtakunnallisesti sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea

02.08.2018

Arjessan yli 1300 ammattilaista tarjoavat yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita paikallisesti, lähellä asiakasta. Henkilöstömme palvelualttius ja arjen ammattitaito mahdollistavat yksilöllisen palvelun tuottamisen laadukkaasti ja luotettavasti.


Henkilöstön hyvinvointi ja tyytyväisyys on meille aidosti tärkeää. Panostammekin jatkuvasti erityisesti johtamiseen, työyhteisöihin ja työhyvinvoinnin tukemiseen. Jokainen meistä on merkityksellinen ja osa yhteistä tarinaamme. Yli 20 vuoden työuran ammatillisena tukihenkilönä ja perhetyöntekijänä tehnyt Manne onkin kaikin puolin tyytyväinen työhönsä: 

– Työni parasta antia ovat ihmisten kohtaaminen ihmisenä, työn joustavuus, selkeät tavoitteet ja se, että voin soveltaa ja säveltää, asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tärkeää on myös se, että saan tarvittaessa aina neuvoja ja tukea kollegoiltani sekä esimieheltäni ja koen tulevani kuulluksi ja huomioiduksi. 


Sinua tarvitaan! 

Jos olet sosiaalialan ammattilainen, haluat tehdä merkityksellistä työtä ja tuottaa asiakkaillemme parempaa arkea ja hyvinvointia, tutustu meihin ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin www.arjessa.fi/meilla_toissa.

Kasvavana yhtiönä rekrytoimme uusia arjessalaisia jatkuvasti ympäri Suomen!

Arjessa

Arjessa tarjoaa lastensuojelun laitos- ja avopalveluita: perus- ja erityislaitospalveluita, vastaanottopalveluita, jälkihuollon palveluita sekä koulutukipalveluita.
Yrityksen verkkosivut