– Askola kasvaa ja kehittyy, Jouni Martikainen iloitsee.

Bisnes

Askolassa on erinomaiset edellytykset sekä asumiselle että liiketoiminnalle

07.10.2016

Itä-Uudellamaalla sijaitseva Askola tarjoaa asumisen, työskentelyn ja yritystoiminnan kannalta erinomaisen yhdistelmän. Kunta on pääkaupunkiseudun äärellä vain reilun puolen tunnin ajoetäisyydellä.

– Moni kulkee täältä päivittäin esimerkiksi pk-seudulle. Yritystoiminnan näkökulmasta sijaitsemme niin sanotun Kehä V:n varrella, mikä tarjoaa hyvät logistiset yhteydet myös muihin ilmansuuntiin, vt. Kunnanjohtaja Jouni Martikainen valottaa.
 Sijainti tuo mukanaan myös kohtuuhintaisen rakentamisen ja elämisen edellytyksiä. Kunta tarjoaa tonttimaata kiintein hinnoin. 

– Omakotiunelman toteuttamisen on tarjolla pelto- tai metsätontteja 23 eurolla neliö ja yritystontteja hyvien kulkuyhteyksien varrella 14 euroa neliö. Aktiivisen kaavoituksen avulla pidämme haluttuja tontteja koko ajan tarjolla.

Askolan asukasmäärä on kasvanut koko 2000-luvun keskimäärin prosentin vuosivauhtia, mikä sekä vahvistaa julkisia palveluita että kasvattaa myös yksityisen palveluiden kirjoa. Pientaloasuminen yhdistyy perinteisen maalaisympäristöön, kun esimerkiksi Porvoonjokilaakson valtakunnallisesti arvokas maisema-alue halkoo kuntaa.

– Yritystoiminnan suhteen sijaintimme on erinomainen mm. tavaraliikenteen suhteen esimerkiksi Porvoon jalostamoille, Vuosaaren Satamaan tai Helsinki-Vantaan lentokentälle, Martikainen päättää.

Askolan kunta

Askolan kunta sijaitsee itäisellä Uudellamaalla.
Yrityksen verkkosivut