Bisnes

Divest Group kansainvälistyy Viroon ja Espanjaan

04.02.2016

Osana kansainvälistymistään Divest Group Oy on ostanut virolaisen Staria Oy:n osakekannan enemmistön. Kauppojen taustalla on konsernin kansainvälistymissuunnitelman toteuttaminen. Kansainvälistymisen näkökulmasta yrittäjäystävällinen Viro on hyvä paikka aloittaa laajentuminen.


Divest Group laajentaa tilitoimistoliiketoiminnan Viroon

Kansainvälistyminen on konsernin eri liiketoimintojen kannalta tärkeä askel kohti suurempia markkinoita. Suomi on markkinana pieni ja ennemmin tai myöhemmin kasvun rajat tulevat kotimaassa vastaan.

Virossa yhtiönsä myynyt Erki Selling on tyytyväinen Staria Oü liittymisestä Divest Group -konserniin.

– Monet suomalaiset yritykset ovat kiinnostuneita toimintansa laajentamisesta Viroon. Yhdistymisemme avaa uusia mahdollisuuksia niin suomalaisille asiakkaille Viroon ja toisinpäin. Yhteistyö tulee olemaan jatkossa helppoa, toteaa Erki Selling Staria Oü:stä.


Talouden palvelukeskus Espanjan Aurinkorannikolle
Viron lisäksi Divest Group avaa vuoden loppupuolella talouden palvelukeskuksen Espanjan Aurinkorannikolle. Kansainvälistyminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia konsernin asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille.

– Etätöiden tekeminen ei välttämättä tarkoita enää töiden tekoa laiturin nokassa. Se voi myös tarkoittaa töiden tekoa yrittäjäystävällisessä Virossa tai Espanjan auringon alla, toteaa yhtiön partner Timo Tiainen.

On mukava uida vastavirtaan. Suomessa talous jarruttaa ja työttömyys lisääntyy, koska kansa ei kykene sopeutumaan ja poliitikot ovat haluttomia tekemään rakenteellisia muutoksia. Me Divest Groupissa elämme erilaista todellisuutta, meillä on tekemisen meininki ja laajennamme aktiivisesti reviiriämme, jatkaa Jari Kolehmainen ja hymyilee.

Yhtiön liiketoiminnoista kansainvälisille markkinoille tähtäävät DG Booster Oy, DG Ezy Oy ja franchising tilitoimistoketju Suomen Talousverkko Oy. Yhtiöllä on viisi yhteistyötoimistoja lähinnä Itämeren alueella, sekä lisäksi yli 100 konsultin asiantuntijajoukko ympäri maailmaa.

Lisätietoja:
Jari Kolehmainen
Divest Group Oy
+358 50 591 3533
jari.kolehmainen(a)divestgroup.fi

Erki Selling
Staria OÜ
+372 53 225 397
erki(a)staria.ee

Divest Group

Divest Groupin on kasvun mahdollistaja. Konsernin yhtiöt tarjoavat pk-yrityksille taloushallinto-, rahoitus- ja kansainvälistymispalveluja. Tilitoimistopalveluissa Talousverkko-ketju on Suomen 10 suurimman toimijan joukossa. Rahoituspalveluissa Guida Investin tarjoama kattaa rahoituksen eri muodot käyttöpääomarahoituksesta suoriin osakesijoituksiin. Business Booster auttaa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään 100 konsultin kansainvälisen verkoston avulla.
Yrityksen verkkosivut