Bisnes

Escarmat on luotettavan automaatio-osaamisen oikea osoite

28.04.2017

Yhtiössä on sisäistetty se, että nopeus ja luotettavuus ovat asiakkaiden projekteissa valttia. – Sopimusvalmistaja ei voi olla pullonkaula asiakkaan projektissa. Siksi toimitusvarmuutemme on 100 %, toimitusjohtaja Veikko Junttila toteaa.


Sähkötekniikan ja automaation työvaiheet ovat toimintaa, joissa tarvitaan tinkimätöntä ammattitaitoa, nopeutta ja joustavuutta.

– Luotettavuus on valttikorttimme. Se tarkoittaa, että toimintamme on laadukasta alusta loppuun ja pysymme mukana asiakkaan projektissa tiukassakin aikataulussa. Toimitusvarmuutemme oli tuoreen raportin mukaan 100 % ja laatu 99 % - niistä pidämme kiinni. 

Vuonna 1994 perustettu Escarmat Oy työllistää Vaasassa reilut 90 osaajaa.

– Henkilöstömme osaamisesta kertoo mielestäni se, että olemme koko toimintamme ajan onnistuneet säilyttämään asemamme ABB:n ja Wärtsilän kaltaisten globaalien toimijoiden kumppaneina ja yhteistyömme jatkuu edelleen.


Mutkaton kumppani

Junttilan mukaan Escarmat haluaa toimia asiakkaittensa logiikka- ja automaatio-osaamisen luottokumppanina.

– Haemme pitkäaikaisia kumppanuuksia, jotta voimme täydentää omalla osaamisellamme kone- ja laitevalmistajien ydintoimintaa kokonaisvaltaisesti, olipa sitten kyse automaatiosta, sähköistämisestä tai suunnittelusta. Meidän kanssamme on helppo toimia: olemme mutkattomia, helposti lähestyttäviä ja organisaatiomme on valmis reagoimaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. 

Kiinnostuitko? www.escarmat.com

Teksti: Mia Heiskanen


Escarmat

Oy Escarmat Ltd tehostaa asiakkaan toimintaa modernin automaatioteknologian ja ennakkoluulottoman suunnittelun avulla.
Yrityksen verkkosivut