Kuluttajalle

Fysioterapia mahdollistaa aktiivisen elämän

04.11.2015

Auron tuottaa valtakunnallisesti sellaisia fysioterapiapalveluita, jotka mahdollistavat aktiivisen elämän ikään tai kuntoon katsomatta.


Ikääntyessä ihmisen elimistössä tapahtuu vanhenemiseen liittyviä muutoksia, halusimmepa sitä tai emme. 

– Krempat ja vaivat kuuluvat elämään, mutta jokainen voi löytää keinot, joiden avulla ikääntymiseen liittyvien haasteiden kanssa on mahdollista elää. Avainasemassa on se, miten toimimme arjessa ja kuinka huolehdimme kehostamme. Siksi haluaisinkin kannustaa kaikkia säännölliseen kehonhuoltoon, Auron-fysioterapiaketjun asiakkuusjohtaja Nina Punakivi toteaa.

Hyvinvointi on kokonaisuus, joka koostuu mm. elämänlaadusta, toimintakyvystä ja terveydestä. 

– Hyvinvoinnin käsite on yksilöllinen, mutta jos kokee, että tasapaino ei toimi tai omat keinot ovat vähissä, fysioterapeutti on asiantuntija, joka voi auttaa löytämään keinot parantaa elämänlaatua ja hyvinvointia.


Fysioterapeutti on mahdollistaja

Punakiven edustama Auron on valtakunnallinen ketju, joka tuottaa fysioterapiapalveluita ympäri Suomen. Auronin ajatusmaailmassa fysioterapeutti on perinteinen kivun lievittäjä, mutta myös paljon muuta. 

– Meidän mielestämme fysioterapeutti on aktiivisen elämän mahdollistaja, joka voi auttaa asiakasta säilyttämään toimintakykynsä ja ennalta ehkäistä tulevia vaivoja.

Punakivi mainitsee, että useista Auronin toimipisteistä löytyy myös kuntosali. 

– Fysioterapia ei tarkoita pelkkää fysioterapeuttista hoitoa ja akuuttia kivun lievitystä. Me haluamme ohjata asiakkaat ottamaan aktiivisen otteen fyysisestä kunnosta. Fysioterapeutti voi auttaa asiakkaan esimerkiksi saliharjoittelun alkuun ja ohjata tekemään liikkeet turvallisesti – mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ja muut rajoitukset huomioiden.


Kokemusta ja huippuosaajia

Auronin toimipisteissä työskentelee monipuolisesti koulutettuja, kokeneita fysioterapian ammattilaisia, jotka ylläpitävät säännöllisesti osaamistaan. 

– Osaajamme ovat eri hoitomenetelmien huippuosaajia, joten Auronin fysioterapeuteilta ja muulta henkilökunnalta saa taatusti ammattitaitoista apua haastavimpiinkin kehon vaivoihin.


Auron on laadun tae

Fysioterapia alkaa kuntoutujan terveyden, liikkumisen ja toimintarajoitteiden arvioimisella, jonka perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma. Auronin hoidot perustuvat viimeisimpään tutkittuun tietoon ja laatumittareihin. 

– Laatu perustuu hoitotulosten ja asiakastyytyväisyyden mittaukseen, jatkuvaan kouluttautumiseen ja tuoreimman tutkimustiedon hyödyntämiseen. Tavoitteenamme on kehittää palvelujamme ja osaamistamme edelleen, jotta voimme tuottaa entistäkin parempia, asiakkaiden hyvinvointia ja elämänlaatua parantavia palveluja.

Teksti: Mia Heiskanen


"Fysioterapia opetti minulle paljon monipuolisen treenaamisen tärkeydestä. Suunnittelimme minulle yhdessä viikoittaisen annoksen liikuntaa, jossa on sekä lihaskunnon kasvattamista, aerobista liikuntaa että venyttelyä. Minun on helppo suunnitella nyt itse liikuntaviikkoni, kun tiedän, mikä treeni auttaa mihinkin. Motivoivaksi treenaamisen teki se, että kartoitimme myös ne asiat, jotka minulta jo sujuivat. Tajusin, että osaan kiivetä tikapuita, nousta portaita ja kävellä sauvoilla.”
- Auronin asiakas

Auron

Auron Fysioterapeutit on valtakunnallinen ketju, jolla on yli sata toimipistettä. Auron tavoittaa 95 % suomalaisista. Auronin palveluihin kuuluu mm. OMT fysioterapiaa, neurologista sekä tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa, kuntoutusta, akupuntiota sekä paljon muuta kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää hoitomuotoa. Lue lisää Auronin palveluista: www.auron.fi/palvelut
Yrityksen verkkosivut