Bisnes

Geneset Powerplants tarjoaa erilaisia generaattoriratkaisuja pienistä avokoneista räätälöityihin konttiratkaisuihin

05.03.2019

Geneset Powerplants Oy on toimittanut energiaratkaisuja jo lähes 30 vuoden ajan. Yhtiön toimialaan kuuluvat dieselgeneraattoreilla tuotettava varavoima, hydrauliikalla toimivat lisälaitteet sekä biomassan kaasutukseen perustuva paikallinen energiantuotanto. -Valmistamme, maahantuomme ja myymme generaattoreita tehoalueelta 5–3000 kVA. Asennamme, koekäytämme ja koulutamme tarpeen mukaan - myös avaimet käteen -periaatteella, Genesetin toimitusjohtaja Harri Uusi-Rajasalo kertoo.

Yhtiön varavoima-asiakkaita ovat tyypillisesti sairaalat, prosessiteollisuus, voimalaitokset, teleoperaattorit ja pankit. - Toimitamme kokonaisvaltaisia varavoimaratkaisuja kokoluokassa 5-3000 kVA ja käytämme pääosin Volvo Pentan moottoreita. Dieselgeneraattori voidaan asentaa huoneeseen rakennuksessa tai rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavaan konttiin, yhtiön viennistä vastaava Kari Kulju valottaa. 

Genesetin tuotepalettiin kuuluvat myös hydraulisesti toimivat lisälaitteet, kuten generaattorit, hitsauskoneet, korkeapainepumput ja kompressorit. - Lisälaitteet tekevät esim. huoltoautosta tai työkoneesta näiltä osin autonomisen. Tarvitaan vain hydrauli-järjestelmä, mihin laite liitetään, Kulju lisää.


Uusiutuvan energiantuotannon ratkaisut

Geneset kehittää ja toimittaa myös uusiutuvaan energiaan eli biomassan kaasutukseen pohjautuvia energiantuotantoratkaisuja, joilla on mahdollista tuottaa paikallisesti lämpöä ja sähköä mm. pienemmissä taajamissa ja yrityksissä haja-asutusalueella sekä maatiloilla. Perusyksikkö tuottaa noin. 150 kW sähköä ja 250 kW lämpöä. Uusi-Rajasalon mukaan järjestelmää on helppo ohjata ja siihen voi liittää joustavasti aurinko- ja tuulienergiaa. 

Myymme sähkömoottoreita sekä huollamme ja korjaamme kaikkia sähkömoottoreita.

Kiinnostuitko? www.geneset.com

kari.kulju@geneset.com
Geneset Powerplants Oy

Vi säljer elmotorer samt servar och reparerar alla elmotorer. Blev du intresserad? kari.kulju@geneset.com www.geneset.com
Yrityksen verkkosivut