Reino ja Essi harjoittelevat yhdessä.

Kuluttajalle

Geriatriaan erikoistunut fysioterapeutti toimii henkilökohtaisena valmentajana ikäihmisen ja perheen elämässä

29.05.2017

Fysiogeriatrian fysioterapeutti kulkee kuntoutujan ja omaishoitajan rinnalla, vaikka toimintakyvyssä tapahtuisi muutoksia. Asiakaskokemuksena jokainen kohtaaminen voi olla superhyvä!


Toimintamme tavoitteena on elämänlaadun nostaminen kuntoutujan iästä tai elämäntilanteesta riippumatta. Kotikuntoutuksessa arvioidaan, suunnitellaan ja toteutetaan kuntoutusta kotona, hoivakodissa, palvelukeskuksessa tai sairaalassa, jolloin tuttu ja turvallinen ympäristö rohkaisee liikkumaan enemmän, geriatriaan erikoistunut fysioterapeutti Essi Päivänsalo toteaa.


”Kuntoutus on toiminut hienosti 10 vuoden ajan parhaan terapeutin kanssa. Meillä on vaimon kanssa jokakeväinen toive päästä kesäksi mökille. Yhdessä olemme pitäneet päämäärän kirkkaana mielessä. Myös piristyminen on tärkeä asia kuntoilun ohella. Keskustelut pitävät skarppina, kun aivot saavat töitä.” -Reino 95 vuotta


Kuntoutusta, tsemppiä ja keskusteluja

Päivänsalon mukaan pitkä terapiasuhde on ainutlaatuinen ja tärkeä, sillä terapeutti näkee jo yhdellä silmäyksellä, mikäli kuntoutuja on väsynyt ja kaipaa kannustusta. 

– Kuntoutumissuunnitelma laaditaan pitkällä tähtäimellä, mutta jokainen terapiakerta toteutetaan asiakkaan senhetkisen voinnin mukaan. Meidän tehtävämme on toimia asiantuntijoina, kuntouttajina sekä hengen kohottajina.

Teksti: Mia Heiskanen


Lisätietoa Fysiogeriatrian kotikuntoutuksesta saa palvelunumerostamme 09 3922 302 tai kotisivuiltamme www.fysiogeriatria.fiFysiogeriatria

Elinvoimaa ja parempaa toimintakykyä kuntoutuksella
Yrityksen verkkosivut