Haka Apteekki Tampereella, Kalevan Prisman yhteydessä sai uuden apteekkarin helmikuussa.

Kuluttajalle

Haka Apteekki huolehtii asiakkaidensa hyvinvoinnista

28.03.2019

Haka Apteekki Tampereella, Kalevan Prisman yhteydessä sai uuden apteekkarin helmikuussa. 

– Meille asiakas on keskiössä ja haluamme kartoittaa juuri hänen tarpeensa. Asiakasta kuunnellaan ja häntä pyritään opastamaan. Meillä on velvollisuus neuvoa heitä lääkkeiden käytössä ja samalla haluamme huolehtia heidän hyvinvoinnistaan, kertoo Haka Apteekin uusi apteekkari, farmasian tohtori Marja Ritala. 

Apteekin asiantunteva ja palvelualtis henkilökunta tietää, miten valita oikeat lääkkeet, ravintolisät ja ihonhoitotuotteet. 

– Useinkin asiakkaan terveysongelma hoituu apteekin neuvoin ja reseptivapain tuottein, ilman käyntiä lääkärissä tai päivystyksessä. Koneellisesti annosjaellut lääkkeet, joita myös tarjoamme palveluna, sopivat hyvin esimerkiksi ikääntyneille, joiden on hankala itse huolehtia siitä, että lääkkeet tulevat otettua oikein ja ajallaan.

Ritala on toiminut aiemmin apteekkarina Helsingissä ja Kangasalla. Paluu juurille houkutteli Kalevasta kotoisin olevaa Ritalaa. 

– Tampere ja Kalevan alue kehittyvät huimaa vauhtia; rakentumassa on raitiotie ja asuntoja ja suunnitteilla uusia liiketiloja. Innostuneena haasteesta lähdemme mekin kehittämään toimintaamme yhä paremmin asiakkaiden tarpeet huomioiden.


Teksti: Kati Keturi

Haka Apteekki

Tampereella, Prisma Kalevan yhteydessä Palveleva apteekki: lääkkeiden ja neuvonnan lisäksi ravintolisät, ihonhoitotuotteet ja kosmetiikkaa. S-etukortilla bonusta yleisistä kauppatavaroista.
Yrityksen verkkosivut