Hansgrohen Raindance suihkuissa veteen sekoitetaan ilmaa, joka tekee suihkusta pehmeän ja täyteläisen.

Kuluttajalle

Haluatko säästää vettä ja energiaa suihkunautinnosta tinkimättä?

15.02.2017

Tiesitkö, että valitsemalla suihkun ja pesuallashanat oikein, voit säästää jopa satoja euroja vuosittaisissa energiakuluissa? Se onnistuu Hansgrohen tuotteilla, jotka takaavat myös täydellisen suihkunautinnon.


Kulutamme päivittäin järjettömiä määriä vettä niin kylpyhuoneessa, suihkussa kuin keittiössäkin. 

– Keskimääräinen kulutus on noin 155 litraa päivässä henkeä kohden. Mutta moni ei ole tullut ajatelleeksi, että veden kulutus ei ole suinkaan ainut energiankulutuksen mittari, sillä energiaa kuluu päivittäin runsaasti myös veden lämmittämiseen, Hansgrohen tuotepäällikkö Henri Kuntze valottaa. 

Ei siis ole aivan yhdentekevää, millaiset vesikalusteet kotiinsa hankkii. Vettä säästävillä hanoilla ja suihkuilla voi nimittäin säästää vesi- ja energialaskussa jopa satoja euroja vuodessa. Saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe onkin vettä säästävien suihkujen ja hanojen pioneeri, joka on yli sadan vuoden ajan kulkenut kehityksen kärjessä. 

– Teknologian ja tuotekehityksemme keskiössä ovat tuotteiden korkea laatu ja kestävyys. Niinpä voimmekin tarjota kuluttajille innovatiivisia teknologioita sekä monipuolinen valikoima vettä ja energiaa säästäviä tuotteita, Kuntze kertoo.


Puolita veden kulutus, säästä energiakuluissa!

EcoSmart-vedensäästöteknologia on hyvä esimerkki Hansgrohen innovaatiivisuudesta. 

– EcoSmart-suihkujen veden kulutus on mallista riippuen 6, 7, 9 tai 12 litraa minuutissa. Se tarkoittaa, että EcoSmart-vedensäästötoiminnalla varustettu suihku voi jopa puolittaa veden kulutuksen, sillä EcoSmart-teknologian ansiosta ne kuluttavat jopa 60 prosenttia vähemmän vettä. Vähäisempi vedenkulutus tarkoittaa luonnollisesti pienempää energiantarvetta ja ja alhaisempia energiakustannuksia, mikä säästää luontoa ja tuntuu kukkarossa.


Täyteläinen ja pehmeä suihkunautinto

Kuntze kuitenkin täsmentää, että vedensäästösuihku ei suinkaan tarkoita suihkun käyttömukavuudesta tinkimistä. 

– EcoSmart-teknologia laskee vedenkulutusta, mutta esimerkiksi Raindance-suihkuissa sekoitamme veteen ilmaa, joka tekee suihkun pisaroista täyteläisiä ja pehmeitä. Raindance EcoSmart ylä- ja käsisuihkut käyttävät vain 9,5 litraa vettä per minuutti, mutta takaavat silti täydellisen suihkunautinnon.


Teksti: Mia Heiskanen


Tutustu tuotteisiin: www.hansgrohe.fi


LASKE HANSGROHEN SÄÄSTÖLASKURILLA kuinka paljon sinä voit säästää energiakuluissa! Säästölaskuri löytyy osoitteesta: www.hansgrohe.fi/säästölaskuri


Hansgrohe

Hanat, kylpyhuonehanat, suihkut, suihkujärjestelmät, keittiöhanat
Yrityksen verkkosivut