Kuluttajalle

Huolehdi terveydestäsi helposti ja kiinteään kuukausihintaan

27.03.2018

Mehiläisen Terveyssopimus tarkoittaa, ettei sinun tarvitse enää miettiä, mitä yksityislääkärikäynti maksaa.


– Terveyssopimus kattaa oman yleislääkärin ja terveysvalmentajan palvelut, yleislääkäritasoisen sairaudenhoidon, tarvittavat laboratorio- ja muut perustason tutkimukset sekä yleislääkärin vastaanotolla tekemät toimenpiteet. Niiden lisäksi potilaan käytettävissä on oma terveysvalmentaja, joka on koulutukseltaan työterveys- tai sairaanhoitaja, yleislääketieteen erikoislääkäri Ari Rosenvall Mehiläisestä kertoo.

Rosenvallin mukaan Terveyssopimus (49e/kk*) kompensoi käytännössä hyvää sairauskuluvakuutusta. 

– Terveyssopimus mahdollistaa yleislääkärikäynnit niin usein kuin tarve vaatii kiinteään kuukausihintaan. Ainoa lisäkustannus on poliklinikkamaksu*. Huomattavaa on myös se, että monista tutkimuksista, jotka eivät kuulu sopimukseen, saa alennusta. 


Lääkäripalvelua jopa 24/7 

Moni arvostaa varmasti myös sitä, että Terveyssopimuksella saa omalääkärin, jonka kanssa syntyvän hoitosuhteen avulla lääkäri tuntee potilaan terveyshistorian. 

– Aika tyypillisesti potilas saattaa jäädä pyörimään julkisen terveydenhuollon puolella tutkimus- ja hoitotarpeineen, kysymyksineen ja huolineen järjestelmän rattaisiin. Mehiläisen lääkäriin saa Digiklinikan kautta tarvittaessa yhteyden jopa 24/7, kun lääkärille tai hoitajalle voi lähettää kysymyksiä sähköisesti ja vastauksen saa tunnissa.


Muutakin kuin lääkäripalvelua

Rosenvall nostaa esiin myös työelämästä eläkkeelle jäävät tai jo eläköityneet, joista moni jää kaipaamaan työterveydenhuollon monipuolisuutta. 

– Terveyssopimukseen kuuluu vuosittainen terveystarkastus ja oma Terveysvalmentaja. Hänen kanssaan voi keskustella laajemmin omasta hyvinvoinnista ja saada neuvoja vaikkapa ravitsemukseen tai liikuntaan liittyvissä kysymyksissä.  


Tiedot tallessa OmaMehiläinen-sovelluksessa

Moni tuskailee myös omien terveystietojensa parissa. Mistä löytää ajantasaiset rokotustiedot tai reseptit? Voit ladata puhelimeesi OmaMehiläinen-sovelluksen, joka kokoaa kaikki terveystiedot yhteen paikaan. Sovelluksessa uusit helposti myös reseptit, varaat ajan lääkärille tai käyt Digiklinikalla, vinkkaa Rosenvall.


*Jokaisesta yleislääkärikäynnistä veloitetaan lisäksi poliklinikkamaksu 20,50 €.


Teksti: Mia Heiskanen

Mehiläinen

Mehiläisen perustehtävänä on luoda yhdessä parempaa terveyttä ja hyvinvointia.
Yrityksen verkkosivut