Teollisuuden lvi- ja energiasuunnittelu on aina tapauskohtaisesti räätälöityä. Kuvassa projektipäällikkö Perttu Kriikku.

Bisnes

Hyvä suunnittelu varmistaa kilpailukyvyn

14.10.2016
Muun muassa laaja-alaiseen ja vaativaan teollisuuden LVI-suunnitteluun erikoistunut tamperelainen AX-Suunnittelu auttaa yrityksiä vähentämään päästöjään sekä toimimaan entistä energiatehokkaammin globaalissa kilpailussa. 


Sen asiantuntijoilla on kymmenien vuosien kokemus ja ymmärrys LVI- ja energiasuunnittelusta eri teollisuuden- ja palvelualoille. 

– Jokainen teollisuusyritys on omanlaisensa. Tästä syystä LVI-suunnittelu vaatii syvällistä tietoa kyseisestä prosessista, jotta LVI voidaan integroida kokonaisuuteen tehokkaasti. Korkean ammattitaitomme ja osaamisen lisäksi myös palvelumme notkeus ja vastuullisuus ovat valttejamme, kertoo Ympäristöyksikön johtaja Seppo Heinänen

AX-Suunnittelussa panostetaan energiansäästöön. AX-Suunnittelussa on yli 30 Motivan sertifioimaa energiakatselmoijaa ja useita Energiaviraston rekisteröimää suurten yritysten energiakatselmusten vastuuhenkilöä. Energiaryhmällä onkin vankka kokemus katselmustoiminnasta niin pienten palvelurakennusten kuin tehdaskompleksien osalta. Lisäksi yritysryhmään kuuluva ympäristöyksikkö mahdollistaa laajojen kokonaisuuksien ympäristö-ystävällisen suunnittelun puhdasta teknologiaa hyödyntäen. 


Teksti: Maija-Liisa Saksa


…………………

AX-Suunnittelu on monialainen kolmen itsenäisen insinööritoimiston yhteenliittymä. AX-Suunnittelun toimialaan kuuluu perinteisen LVI-suunnittelun lisäksi sähkö, automaatio, jäähdytys ja prosessitekninen suunnittelu sekä ympäristö- ja turvallisuus­tekninen mittaus ja konsultointi. 

 www.ax.fi


AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu on teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto.
Yrityksen verkkosivut