Ladydieetti-ohjelma käynnistyy elimistön toimintaan perehty-mällä, jonka jälkeen asiakas saa käyttöönsä laihduttajan ateria-pankin. Sen avulla laihtuminen on helppoa: valitset ateria-pankista ruoka-aineen ja reseptin, valmistat ruoan ja syöt nautiskellen ja terveellisesti – ilman rankkaa treeniä.

Kuluttajalle

Tehokkain keino laihtua

04.05.2018

Naisille niin tuttu kesäksi rantakuntoon -dieetti sisältää yleensä kalorien laskemista, pussikeittoja ja herkuista luopumista. Helppo ja terveellinen ruokavalio taas sallii herkuttelun ja kylläisyyden tunteen, kunhan ruoka on hyvälaatuista ja puhdasta. Rantakuntoon voi päästä kahdessa kuukaudessa syömällä hyvin ja ilman rankkaa treeniä. 


Laihduttava ja terveellinen ruokavalio perustuu siihen, että elimistölle annetaan puhtaita raaka-aineita oikeassa suhteessa, jolloin keho alkaa valmistaa rasvasta energiaa tarpeisiinsa. Noin viikon kestävän elimistön uudelleenkäynnistysvaiheen jälkeen keho mukautuu uuteen ruokavalioon, minkä huomaa energisenä olona ja pienentyvinä vaa’an lukemina. 


Raikas ruokavalio pitää verensokerin tasaisena ja vähentää makeanhimoa.


Suomessa kehitetyt Äijädieetti ja Ladydieetti-ohjelmat perustuvat ravintoaineiden suhteiden muuttamiseen ja siitä aiheutuvaan energia-aineenvaihdunnan muutokseen. Jo viikon kuluessa ruokavalion aloittamisesta keho valmistaa rasvoista energiaa. Ruokavaliolla syödään paljon vihanneksia ja terveellisiä rasvoja. 

Äijädieetti ja Ladydieetti-ohjelmat sopivat kaikille muille paitsi ykköstyypin diabeetikoille. Ruokavalio pitää verensokerin tasaisena ja vähentää makeanhimoa. Kakkostyypin diabeetikolla ruokavalio voi jopa parantaa veriarvoja.

Herkutellen hyvä olo

Ruokavaliossa vältetään vilja- ja maitotuotteita, sokeria sekä maan alla kasvavia juureksia, muuten saa herkutella vaikka herkullisilla pataruoilla, kastikkeilla, juustoilla, majoneeseilla, leikkeleillä sekä mehevillä pihveillä. Eivätkä alkoholi ja herkutkaan ole täysin pannassa, vaan dieetti sallii “karkkipäivän” ja satunnaisen juhlimisen alkoholia nautiskellen. 

Äijä- ja Ladydieetti-ohjelmat ovat keränneet Suomessa jo yli 10 000 tyytyväistä käyttäjää 1,5 vuodessa. Ne syntyivät suositun verkkokuntoiluohjelman Method Makian yhteydessä, kun treenaajien ruokavaliosta muokattiin painonpudottajille oma sovellus. Äijädieetti-sivusto avattiin 2016 huhtikuussa, ja naisille soveltuva Ladydieetti puoli vuotta myöhemmin.

Teksti: Eila Lokka


Laihdutuspalvelu: ladydieetti.com

Treenipalvelu: methodmakia.com……………………………………………………………………

Lue Aikuinen Nainen -lehti klikkaamalla kuvaa

Method Makia

Method Makia on Suomessa kehitetty sovellus, joka rakentaa sinulle henkilökohtaisen treeniohjelman. Method Makia -harjoittelu perustuu kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin ja harjoitukset voi tehdä kotona. Harjoittelussa yhdistyvät voiman sekä liikkuvuuden kehittäminen mielenkiintoisella ja innostavalla tavalla.
Yrityksen verkkosivut