Jyväskyläläiset yrittäjänaiset ovat kavereita ja tapaavat yhä säännöllisesti. Kuvassa vasemmalta toimitusjohtaja Aino Kaunikkila, Urakointi Kaunikkala Oy, toimitusjohtaja Hanne Toukoaho, Seppäkoski Oy ja Stina Nikamaa, Loistoset Oy.

Bisnes

Infra-alan palveluita ja kiinteistönhoitoa monipuolisesti

12.12.2018

Urakointi Kaunikkila Oy:n henkilöstöllä on vuosien kokemus tarjoamistaan töistä sekä koulutus alalle. Yritys kuuluu tilaajavastuujärjestelmään, mistä asiakkaat voivat tarkistaa, että yritys on hoitanut velvoitteet. Kolmen A:n luottoluokitus yrityksellä on ollut useita vuosia. 

– Minulle on ollut aina tärkeää, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua, ja että yritykseni pystyy työllistämään vastuuntuntoiset työntekijät. 

– Toki haluamme kasvaa, ja ottaa vastaan uusia asiakkaita. Pystymme tarjoamaan laajasti infra-alan palveluita sekä kiinteistönhoitoa, toimitusjohtaja Aino Kaunikkila vakuuttaa.

Urakointi Kaunikkila Oy tekee moninaisia infrastruktuurialan töitä tietyömailla, kunnossapidossa sekä rakennuksilla. 

Yrityksen kalustoon kuuluu auraus-, ja hiekoituskalustoa, viherhoitokalustoa, nosturiauto- ja kuljetuskalustoa, joilla tehdään sekä infra- että kiinteistönhoidon töitä.

Kova paikka tuli, kun nyt yli 40-vuoden ikäisen yrityksen perustanut Matti-isä kuoli vuonna 2003, ja Aino joutui ottamaan vastuun yrityksestä vain 18 –vuotiaana.

–Siitäkin näköjään selvittiin, hän toteaa. Teksti: Jouni Suolanen

www.kaunikkila.fi


Urakointi Kaunikkila Oy

Infra- ja kiinteistöhoidon yritys Urakointi Kaunikkila Oy tuottaa monipuolisia infra-alan sekä kiinteistöhoidon palveluita. Yli 40 vuoden ikään ehtinyttä, menestyvää yritystä on luotsannut yrityksen perustajan, Matti-isän kuoltua tytär Aino Kaunikkila.
Yrityksen verkkosivut