JFK:n lentokentällä on valtava Best-Hallin lentokonehalli, jonka läpi jumbojetit jyristelevät.

Bisnes

Kaiken kattavaa halliosaamista

07.10.2016

Best Hall Oy on vaativien teräsristikkorakenteisten hallien täyden palvelun osaaja, jonka halleja löytää ympäri maailmaa. Islannissa jalkapalloillaan Best-Hallin harjoitushallissa ja JFK:n lentokentällä on valtava lentokonehalli, jonka läpi jumbojetit jyristelevät. 


Best-Hall osaa hommansa, sillä yhtiö on toimittanut vuodesta 1975 lähtien yli 4000 varasto-, teollisuus- ja urheiluhallia ympäri maailman.  

– Olemme täyden palvelun toimittaja, jolta asiakas saa avaimet käteen -toimituksena haluamansa hallityypin. Palvelumme kattaa myös kaikki halli-investointiin liittyvät osa-alueet viranomaisyhteyksistä suunnitteluun, tuotantoon, lisävarusteisiin, asennukseen, huoltoon ja hallin uusiokäyttötarpeisiin, toimitusjohtaja Leif Fagernäs kertoo.

Best Hallille on ollut aina tärkeää pitää osaaminen omissa käsissä. 

– Emme osta vasemmalta ja oikealta, sillä tarvittava tekninen ja tuotannollinen osaaminen löytyy talon sisältä. Näin asiakas voi luottaa siihen, että hän saa meiltä takuuvarmasti laadukkaan kokonaisratkaisun.


Kangashalli, joka kestää käyttöä

Toiminnan ytimen muodostavat kangashallit ja niihin liittyvät sovellukset. Best Hallin PVC-katteinen teräsrunkoinen halli kestää aikaa, säitä ja siirtoja. Hallin pitkä elinkaari, kestävyys ja muunneltavuus tekevät siitä vaihtoehdon, jonka avulla yritys voi tehostaa liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä. 

– Hallin kestävyys tulee erityisen hyvin esille olosuhteissa, joissa on kovat lumikuormat ja muutoinkin rankat ilmasto-olosuhteet.


Maailman suurin mikroaaltouuni

Best-Hall on esimerkiksi rakentanut jalkapallohallin Islantiin, jossa tuulen nopeus voi olla yli 50 metriä sekunnissa. 

– Haluamme toki nähdä asian myös niin, että olemme omalla osaamisellamme edesauttaneet islantilaisten kansainvälistä jalkapallomenestystä, Fagernäs nauraa. 

Toinen mielenkiintoinen referenssi löytyy New Yorkista JFK:n lentokentältä. 

– Sinne valmistui 10 vuotta sitten lentokoneiden jäänsulatushalli. Se on maailman suurin mikroaaltouuni, sillä hallin sisällä valtavista jumbojeteistä sulatetaan jää ja lumi ennen kuin ne rullaavat kiitoradalle.


Hybridihallit uusinta uutta

Hybridihallit edustavat Best-Hallin tuotekehityksen uusia tuulia. 

– Hybridihalli on kustannustehokas vaihtoehto, joka tarjoaa PVC-katetun teräshallin ja kiinteän elementtirakentamisen parhaat edut. Kun asiakkaan on saatava toiminta- tai tuotantotilaa nopeasti ja riskittömästi, on Hybrid ja sen rakennusprosessin katkeamaton kuivaketju lyömätön yhdistelmä. Olemme iloisia siitä, että olemme onnistuneet näin yhdistämään 40 vuoden kokemuksemme kangashalleista rakentamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Hybridihalli antaa myös yrityksille mahdollisuuden brändätä halli näyttävästi oman ilmeen mukaan.

Teksti: Mia Heiskanen

Best-Hall

Best-Hall On vaativien teräsristikkorakenteiseten pvc- sekä kiinteiden hallien tuotekehitys- ja laatujohtaja sekä täyden palvelun toimittaja.
Yrityksen verkkosivut