Värikäs ovi antaa säväyttävän ilmeen muuten hillittyyn julkisivuun. Kuvat: JELD-WEN

Kuluttajalle

Kauneutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta oikealla ulko-ovivalinnalla

16.10.2018

Ulko-ovi luo ensivaikutelmaa kodistasi ja ottaa ensimmäisenä vieraat vastaan. Ei siis ole aivan sama, miltä se näyttää ja tuntuu. Omaan kotiin sopivan ovimallin valinta on helpointa Door Designer -sovelluksen avulla.

Ulko-ovi vaikuttaa merkittävästi talon julkisivun ja eteisen ulkonäköön viimeistellen niiden ilmeen. Siksi sen tulee sopia muotoilultaan ja väritykseltään talon arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Oven kuvioinnin lisäksi lasiaukkojen muodot ja ristikot määrittelevät vahvasti oven tyylin – puhumattakaan värin vaikutuksesta. Ulko-oven värin voi valita vaikkapa talon katon, ikkunoiden koristelistojen tai kukkaistutusten värin mukaan.

Inspiroivinta ja helpointa ovidesignin valinta on Door Designer -sovelluksella. Ota kuva kodistasi ja kokeile kuvaan eri ovimalleja eri väreissä. Ovimalleja selaamalla näet heti, mitkä mallit ja värit sopivat juuri sinun kotiisi ja makuusi parhaiten. 

JELD-WENin tyylikkäät ulko-ovet pitävät lämmön sisällä ja kylmän ulkona. Kun viima ei vihellä nilkoissa, ulko-ovi säästää energiaa ja lompakkoa tyylistä tinkimättä. Palo- ja äänieristetyt ulko-ovimallit suojaavat myös tulelta ja melulta. Teksti: Eila Lokka.Kotiisi sopivan ulko-oven löydät helppo­käyttöisellä JELD-WENin Door Designer -sovelluksella. Ota kuva ulko-ovestasi ja kokeile kuvaan eri ovimalleja eri väreissä. Tutustu ovivalikoimaamme ja avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi

Jeld-Wen Suomi Oy

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.
Yrityksen verkkosivut