Bisnes

Kelopaneelilla aitoa Lapin tunnelmaa

22.11.2017

Huliswood on Suomen vanhin Venäjän Karjalasta keloa tuova yritys, jonka kelopaneelilla rakennat aidon kelohirsiseinän vaikkapa kylpyhuonesaunaan.


Kelo on ollut Huliswood Oy:n ydin jo 20 vuoden ajan.

– Sloganimme kaikkea kelosta kertoo tuotevalikoimamme laajuudesta, johon kuuluvat tukit, sahatavara, hirsikehikot ja tai vaikka pannun aluset. Olemme toimittaneet Lappiin esim. maailman suurimman keloravintolan. Uhtua Design -tuotemerkin alla jalostamme kelosta design-huonekaluja, kelopaneelia, sisäsaunoja ja kylpytynnyreitä. Saksa on tärkein vientimaamme ja tyypillisiä asiakkaitamme ovat yritykset, jotka rakentavat saunoja kylpylöihin ja yksityisasiakkaille, toimitusjohtaja Olli Möttönen kertoo.


Aito keloseinä kylpyhuonesaunaasi?

Tähän saakka saunoja on rakennettu pyöreästä kelosta, mutta jatkojalostuksen myötä Huliswood on lanseerannut uutuustuotteena kelopaneelin, joka on uudenlainen tapa rakentaa aidon kelohirsiseinän näköistä pintaa. Kätevän ponttirakenteen ansiosta kelopaneeli on helppo ja nopea asentaa, joten aito Lapin tunnelma syntyy näppärästi kylpyhuonesaunaan tai muuhun kodin tilaan.

Möttönen muistuttaa, että kelo on rakennusmateriaalina erinomainen, sillä se on vuosisatoja vanha kuiva puu, joka ei käytössä vääntyile tai painu.

– Sitä ei tarvitse edes käsitellä, sillä kelo paranee ikääntyessään. Sillä on myös oma, rauhoittava tuoksu, joka luo uniikin tunnelman vaikka saunaan tai makuuhuoneeseen.


Kiinnostuitko? www.huliswood.fi


Teksti: Mia Heiskanen

Huliswood

Huliswood Oy on karstulalainen yritys, joka on tuonut keloa Venäjän Karjalasta 90-luvulta saakka. Olemme Suomen johtava yritys alalla. Tuotevalikoimaamme kuuluu kelo kaikissa muodoissaan – tukeista sahatavaraan ja hirsikehikoihin, ja pannunalusesta maailman suurimpaan keloravintolaan.

www.huliswood.fi
www.uhtuadesign.com

--
Kelo-wood is a snag, a standing dead tree, usually pine.
Yrityksen verkkosivut