”Nopea ja joustava asiakaspalvelu on kilpailuvalttimme”, kertoo Adams Logisticsin Kari Alatorvinen.

Bisnes

Kemikaalikuljetuksissa ei ole varaa virheisiin

11.05.2018

Kun maanteillä liikkuu vaarallisiksi luokiteltuja kemikaaleja, tulee kuljetusyrityksen turvallisuusosaamisen olla kunnossa. Kemikaalien säiliökuljetuksiin erikoistuneessa Adams Logistics Oy:ssa se tarkoittaa vankkaa kokemusta alalta, jatkuvaa henkilökunnan kouluttamista sekä laatu-, ympäristö- ja turvallisuusstandardien mukaista toimintatapaa sekä -kalustoa.


Yrityksen toimitusjohtaja Kari Alatorvinen on kuljettanut vaarallisia aineita yli 25 vuotta. Hänen mukaansa turvallisuus lähtee yrityksen henkilökunnan kokemuksesta ja koulutuksesta sekä oikeanlaisesta kalustosta. 

– Lainsäädäntö tiukentuu koko ajan, ja viime kädessä vastuu turvallisuudesta on meillä. Siksi on tärkeää, että koko kuljetusketju toimii laadukkaasti ja turvallisesti tilauksen ajojärjestelyistä kuorman vastaanottamiseen ja purkamiseen saakka, hän toteaa.

Adams Logisticsin erikoisalaa ovat Skandinaviaan, Baltiaan, Keski-Eurooppaan ja Venäjälle suuntautuvat kemikaalien säiliökuljetukset. Koulutusten lisäksi yritys kehittää jatkuvasti toimintaansa muun muassa kalustoa säännöllisesti uusimalla sekä pyrkimällä pienentämään hiilijalanjälkeään.

Teksti: Eila Lokka


www.adamslogistics.fi 

Adams Logistics

Adams Logistics on Suomessa ja Virossa toimiva vuonna 2013 perustettu kuljetuslogistiikkayritys. Yrityksen henkilöstöllä on yli 25 vuoden kokemus säiliökuljetuksista sekä muista logistiikkatehtävistä Skandinavian sekä Baltian alueella. Uutena toiminta-alueena yrityksellä on myös muu Eurooppa.
Yrityksen verkkosivut