Suomalaisen Best-Hall Oy:n tuotannosta puolet viedään ulkomaille, pääosin Keski- ja Pohjois-Eurooppaan. Itävallan vaativiin lumi- ja tuuliolosuhteisiin on toimitettu jo yli 300 tyylikästä, kestävää hallia.

Bisnes

Kestävä, kaiken kattava

28.11.2016

Teräsrunkoisissa, kierrätettävällä pvc-kankaalla katetuissa Best-Hallin varasto- ja teollisuushalleissa on hyvä työskennellä. Ne kestävät  vuosikymmenien lumikuormat ja tuulet, sillä kehitystyötä on tehty yli 40 vuoden ajan rankkoihin olosuhteisiin. Koko valmistusketju suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi tapahtuu edelleen yrityksen syntysijoilla, Pohjanmaalla Suomessa.

 

Best-Hall Oy toi ensimmäisenä markkinoille teräsrunkoiset pvc-katteiset varasto-, teollisuus ja urheiluhallit.


Jo yli 4000 toimitettua hallia

– Edelläkävijänä pystymme vuosikymmenien ja yli 4000 toimitetun hallin kokemuksilla tarjoamaan turvallisen, tyylikkään ja kaikki asiakkaan tarpeet huomioivan, hinnaltaan kilpailukykyisen kokonaistoimituksen. Avaimet käteen -palvelumme kattaa koko investointiprosessin viranomaisyhteyksistä suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen ja huoltoon sekä hallin uusiokäyttötarpeisiin. Emme tingi laadusta missään vaiheessa. Koko toimitusketju on hallinnassamme, sillä myös kaikki alihankkijoina toimivat asennusliikkeet ovat hyväksymiämme ja hyväksi osoittautuneita, vakuuttaa vientipäällikkö Pia Anttiroiko.

Edelläkävijänä pysyminen vaatii jatkuvaa asiakkaiden kuuntelua sekä rakenteiden ja materiaalien kehitystyötä, jossa haetaan innovatiivisia ratkaisuja, jotta asiakas saa ehdottoman turvallisen ja laadukkaan tuotteen edullisin kustannuksin. Vuosikymmenien kehitystyön tuloksena Best-Hallin  hallit pysyvät ryhdikkäinä vuosikymmenestä toiseen. Jos yrityksen tarpeet muuttuvat, Best-Hall muokkaa hallin pohjaratkaisua ja varustelutasoa tai voi siirtää hallin myös kokonaan uuteen paikkaan.

Hallin väritys logoineen voidaan valita yrityksen ilmeen mukaiseksi. Hallin pinta-ala ja korkeus, oviaukkojen sijainnit, mahdolliset sivukatokset ym. ovat luonnollisesti aina asiakaskohtaisia, jotta halli logistisesti palvelee parhaalla mahdollisella tavalla.

– Turvallisuus on meillä ykkösenä. Kaikki hallit suunnitellaan aina kohteen mukaisiin olosuhteisiin viranomaismääräysten mukaisesti mm. lumikuormien ja tuulen suhteen, muistuttaa Anttiroiko. -mls

 www.besthall.com/fi/


 

 


Best-Hall

Best-Hall On vaativien teräsristikkorakenteiseten pvc- sekä kiinteiden hallien tuotekehitys- ja laatujohtaja sekä täyden palvelun toimittaja.
Yrityksen verkkosivut