Santas-hotellien lasi-iglujen ympärille on rakennettu Arctic Eye -konsepti, jossa asiakas voi iglua varatessaan räätälöidä matkastaan omannäköisensä kokonaisuuden.

Bisnes

Koe ainutlaatuisia Lapin luontoelämyksiä lasi-iglussa – ympäri vuoden!

28.11.2016

Haluatko kokea värikkään revontulishow’n keskellä kaamosta ylellisen lasi-iglun lämmössä tai nauttia erämaamaisemasta keskiyön auringon alla? Vai nautitko eniten ruskan väriloistosta?

 

Santa’s Hotels-ketjun ensimmäiset ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut lasi-iglut Luostolla ovat olleet valtava menestys. Niinpä yhtiö rakentaa Rovaniemelle Joulupukin Pajakylän pohjoispuolelle 80 iglua, joista 29 valmistuu jo ensi jouluksi.                        

– Luontokokemukset ja aidot elämykset lisäävät suosiotaan ympäri maailmaa, ja meidän lasi-igluissamme niistä pääsee nauttimaan ympäri vuoden. Lasi-igluissa on kylpyhuoneet, lattialämmitys, ilmastointi ja sama varustelutaso kuin tasokkaissa hotellihuoneissa, kertoo ketjun myyntijohtaja Jussi Perkkiö.


 ”Hälytysjärjestelmä herättää lasi-iglussa yöpyjän, kun revontulishow alkaa taivaalla.”


Lapin suosiosta kertoo, että Saksasta Lappiin ja Santa’s Hotelsin kohteisiin pääsee hyvin lentäen; Berliinistä suoraan Rovaniemelle ja Frankfurktista Ivaloon. Rovaniemelläkin lomaa voi viettää kaupunkielämää ja erämaata yhdistellen.

Santas-hotellien lasi-iglujen ympärille on rakennettu Arctic Eye -konsepti, jossa asiakas voi iglua varatessaan räätälöidä matkastaan omannäköisensä kokonaisuuden.

– Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme talvisaikaan ilmaisen revontulihälytysjärjestelmän. Sen ansiosta lasi-iglussa yöpyjä saa herätyksen revontulishow’n alkaessa taivaalla.

www.santashotels.fi/fi/hotelaurora/lasi-iglut

 

……………

Yhteydenottopyyntöihin yhteyshenkilö: jussi.perkkio@santashotels.fi

Jussi Perkkiö tuntee kansainvälisen matkailukentän hyvin. Hän on työskennellyt matkailualan eri tehtävissä yli kolmekymmentä vuotta. LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/jussi-perkkiö-1068b12


Santa's Hotels

Santa’s Hotels on lappilainen, helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen, mutta kuitenkin kansainvälisen tyylikäs hotelliketju.
Yrityksen verkkosivut