Plasthill Oy:n omavalmisteinen luonnonkuitukomposiitti antaa Kupilkalle lämpimän kosketustuntuman yhdistettynä kestävyyteen.

Bisnes

Kupilka – paras kaveri retkelle

14.12.2017

Kupilkassa yhdistyvät ikiaikojen nuotiotulien perinne, uusi teknologia sekä ekologisuus. Kupilkan modernit eräastiat tuovat suomalaisen luonnon mukaan retkelle ja astiat kestävät vuodesta toiseen kovissakin olosuhteissa. 


Kupilkan salaisuus on suomalaisista sertifioiduista metsistä saatavat selluloosakuidut. Ne antavat astioille lujuuden sekä ainutlaatuisen, luonnonmukaisen ulkoasun ja lämpimän kosketustuntuman. Komposiittimateriaalin ansiosta tuotteet ovat myös kevyitä ja kestäviä.

– Uutuutemme, Kupilka 37, voitti viime kesänä sarjansa Scandinavian Outdoor Awardissa OutDoor-messuilla Friedrichshafenissa. Kupilka 37 on todellinen 2-in-1 -tuote. Sen vetoisuus on 3,7 dl, joten se soveltuu sekä keittoaterialle että kahvi- tai teehetkeen, kertoo Plasthill Oy:n vientipäällikkö Laura Kaasinen.

Kupilka-sarjaan kuuluvat erikokoiset kupit, kulhot, lautaset ja aterimet sekä lahjapakkaukset. Tuotteita on saatavissa hyvin varustetuista retkeilyliikkeistä, esim. Relagsilta.

Teksti: Maija-Liisa Saksa


Kupilka = lempikuppi

  • Luonnonystävän eräastiasto
  • Luonnonkuitukomposiittituote
  • Soveltuu käytettäväksi -30 - +100 C°
  • Konepesunkestävä
  • Valmistettu Suomessa EKOenergialla

 

Kupilkan erityisominaisuudet perustuvat Plasthill Oy:n omavalmisteiseen Kareline® luonnonkuitukomposiittiin. Se antaa tuotteille ainutlaatuisen ulkoasun ja kosketustuntuman. Materiaali muistuttaa ulkonäöltään luonnontuotetta, ja se voidaan värjätä ja jälkikäsitellä eri tavoin. Kareline® antaa muotoilulle uusia mahdollisuuksia, sillä seinämävahvuus voi vaihdella paljonkin samassa kappaleessa. 

Kupilka

KUPILKA ECO DISHWARE & KNIVES
Yrityksen verkkosivut