Riku Nordqvist esittelee yrityksensä uusia teelaatuja. Satavuotiaan Suomen kunniaksi kehitettiin Suomitee, jossa luonnonvarainen mustikka yhdistyy laadukkaaseen Assamiin. Muumiperhe saa jatkuvasti uusia jäseniä, viimeisimpänä Talviset Muumimaut lahjapakkauksessa. Myös kylmähaudutettua Keisarin Morsian -jääteetä on pian saatavilla.

Bisnes

Kupillinen virkistystä ja iloa

28.04.2017

Vuosituhansia tee on virkistänyt, rauhoittanut, tuonut makuelämyksiä. Joka tilanteeseen löytyy aina oikea tee ja maustaminen laajentaa kirjoa entisestään. Suomalaisen Teetalo Nordqvistin intohimona on yhdistää teen hienostuneeseen makuun suomalaisen luonnon aromit. 


Nordqvistin perheyritystä vetävä Riku Nordqvist korostaa laadun olevan heille kunnia-asia. 

– Me maistamme jokaisen meille tulevan tee-erän, kehitämme jatkuvasti uusia makuelämyksiä ja pakkaamme tuotteet kauniisti. Suomalaisten marjojen ja kukkien lisäksi käytämme myös tuontituotteita eri teelaatujen maustamiseen. 

Lähes 40 vuotta suomalaiset ovat saaneet nauttia Nordqvistin teetä. Viime vuosina sitä on ollut saatavissa myös Skandinaviassa, Keski-Euroopassa sekä Japanissa. Esimerkiksi Muumiteetä on saatavissa World of Delight -myymälöissä eri lentokentillä ja tietenkin Moomin Shopissa Helsinki-Vantaalla.

– Tavoitteenamme on laajentua ja tarjota suomalaista laatuteetä ympäri maailmaa. Uusi tehtaamme valmistuu Nurmijärvelle 2018, kertoo Riku Nordqvist.

Teksti: Maija-Liisa Saksa


www.nordqvist.fi

Nordqvist

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut vuodesta 1979. Toimintansa yritys aloitti maustettuihin teelaatuihin ja irtomyyntiin erikoistuneena vähittäiskauppaliikkeenä. Yrityksen ensisijaiset tavoitteet ovat olleet samat yrityksen perustamisesta lähtien: "laadukas ja hyvänmakuinen tee sekä tuoteturvallisuus".
Yrityksen verkkosivut