Koti bisnes Lisäarvoa laadukkailla suunnittelupalveluilla

Lisäarvoa laadukkailla suunnittelupalveluilla

331
0

Monipuolisia teknisiä esisuunnittelu- ja toteutussuunnittelupalveluja sekä turvallisuuden asiantuntijapalveluja tuottava tamperelainen Jimexo Tech Oy kasvaa vauhdilla. Vuonna 2010 perustettu suunnittelutoimisto työllistää jo yli 40 henkilöä ja tähyää pääkaupunkiseudulle. 

Yhtiö on saanut kiitettävää palautetta asiakkaan tarvetta vastaavista, teknisesti toimivista ja taloudellisesti kannattavista suunnitteluprojekteistaan. Jimexon toimitusjohtaja ja perustaja Timo Heinisuo antaa niistä kunnian henkilöstölleen.

 “Ketteränä toimijana reagoimme nopeasti myös rekrytoinneissa.”

– Ammattitaitoiset työntekijämme ovat laadun tekemisessä avainasemassa. Se tarkoittaa, ettei työssä ole suunnitteluvirheitä ja kustannukset sekä aikataulut pitävät.

Jimexo on panostanut henkilöstön hyvinvoinnin lisäksi viestintään, markkinointiin, myyntiin ja uusasiakashankintaan. 

– Olemme tuotteistaneet palvelut viiteen, asiakkaita kiinnostavaan ryhmään. Pyrimme löytämään niihin valmiita konsepteja ja hinnoittelussakin meillä on uusi malli, josta asiakkaat ovat innostuneita, Heinisuo valottaa.

Teksti: Eila Lokka

Jimexo Tech Oy

  • Liikevaihto: 2,8 milj (kasvua 40 % edellisestä vuodesta)
  • Työntekijöitä: yli 40
  • Päämarkkina-alue: Suomi, loppuasiakkaat useimmiten ulkomailla 

www.jimexo.fi/fi

Jimexo

Jimexo Tech Oy on vuonna 2010 perustettu teknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja tuottava yhtiö. Toteutamme kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden projektit ammattitaidolla ja räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Jimexo Tech Oy:n toimitusjohtajana toimii Timo Heinisuo, joka on myös yhtiön perustaja. Jimexo Tech Oy:n emoyhtiö on Jimexo Group Oy.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit