Avantin sähkökäyttöiset mallit e5 ja uusi e6 ovat äänettömiä ja päästöttömiä. Tämä on iso etu erityisesti sisällä työskenneltäessä.

Bisnes

Luotettavaa laatua vaativiin töihin

21.04.2017

Suomalaisen Avant Tecnon monitoimikuormaajat kasvattavat päivä päivältä suosiotaan niin Saksassa kuin muualla maailmallakin. 25-vuotias saksalainen tytäryhtiö on onnistunut laajentumaan erityisesti viherrakentamisen, rakentamisen ja kiinteistönhoidon aloille.


– Aluksi oli vain isäni Risto Käkelä sekä idea siitä, miten suomalaisen karjatalouden rehunjako koneellistetaan. Vuonna 1991 perustettu perheyritys laajeni jo seuraavana vuonna Saksaan ja Pohjoismaihin. Nyt toimimme jo kaikilla mantereilla, kertoo myynnistä ja markkinoinnista vastaava varatoimitusjohtaja Jani Käkelä.

Varsin pian Avant-kuormaajiin kehitettiin runko-ohjaus. Se on yksi kuormaajien avainominaisuuksista ja mahdollistaa koneen ketterän käytön myös nurmikolla tai muilla herkillä pinnoilla pintaa rikkomatta. Myös työlaitevalikoimaa on kehitetty voimakkaasti ja nyt saatavilla on yli 190 monipuolista laitetta maatalouteen, hevostalleille, teollisuuteen, rakennustyömaille, viherrakentamiseen, kiinteistönhoitoon sekä yksityiskäyttöön.


"Avant myös sähkökäyttöisenä!"


Jani Käkelä korostaa laadun merkitystä ja jatkuvan kehitystyön tärkeyttä.

– Asiakaslähtöinen ja korkeatasoinen kehitystyö sekä omaperäinen designimme ovat kaiken perusta. Uusinta uutta on viime syksyllä markkinoille tuomamme täyssähköinen Avant e5 -kuormaaja. Syksyllä aloitamme seuraavan sukupolven e6-kuormaajamallin valmistuksen. Uutta siinä on pitkäkestoinen ja nopeasti ladattava litiumakku, kertoo Käkelä.

Saksa on ollut Avant Tecnolle aina merkittävä markkina-alue. Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä saksalainen tytäryhtiö avasi pari vuotta sitten uuden Avant Centerin lähelle Frankfurtia. Siellä voi tutustua Avant Tecnon koko laajaan mallistoon.

Teksti: Maija-Liisa Saksa


Avant Tecno Oy

  • Suomalainen perheyritys
  • Suunnittelee ja valmistaa kuormaajat Suomessa
  • Liikevaihto 88 milj. euroa
  • Työntekijöitä 250
  • Päämarkkinat Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa
  • Saksalaisen tytäryhtiön Avant Center lähellä Frankfurtia
  • Useita kymmeniä jälleenmyyjiä Saksassa
  • Myyntiä yli 55 maahan


www.avanttecno.com


 ……………

Avant Tecno Oy on omalla alallaan globaali markkinajohtaja. Myymme pieniä vihreitä monitoimikuormaajia yli 55 maassa noin 100 kappaleen viikkovauhtia. Liikevaihtomme on 88 milj. euroa, ja viennin osuus on 80 %. Kaikki kuormaajat rakennetaan Ylöjärvellä omassa modernissa tehtaassamme. Suomessa meitä avantilaisia on noin 200 ja kaikki konserniyhtiöt mukaan lukien noin 250 henkilöä.

Avant Tecno

Since 1991, AVANT Tecno has manufactured more than 45 000 loaders at their manufacturing plant in Ylöjärvi, Finland. The company has sales offices in Germany, UK and US, and import partners in more than 40 countries.
Yrityksen verkkosivut