Vesipullon pinnan uritukset tuovat mieleen veden pysähtymättömän liikkeen.

Bisnes

Maailman paras vesi tulee Toholammilta

28.11.2016

Keski-Pohjanmaan Toholammilla on lähde, josta paikalliset ovat aina hakeneet vetensä. 


Nyt Multialan lähteestä pulppuava SPRING-lähdevesi tunnetaan myös maailmalla, sillä se valittiin kesällä juomayritys Finn Springin pullottamana maailman parhaaksi belgialaisessa Superior Taste Award -kilpailussa. Tuomaristoon kuuluvat kansainväliset huippukokit ja sommelierit olivat sokkotestiin perustuvassa valinnassaan yksimielisiä.

– Toholammin soraharjuisen maaston alhainen mineraalipitoisuus tekee vedestämme erityisen kirkasta ja raikasta. Voitto oli silti yllätys, koska yleisesti ihmiset ovat tottuneet eurooppalaisten vesien makuun, Finn Springin hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala kertoo.

Kuluva vuosi on ollut Finn Springin juhlaa myös muotoilun saralla. Kesällä yritys sai SPRING AQUA Premium -lähdevesipullollaan pääpalkinnon arvostetun German Design Award 2017 -kilpailun pakkauskategoriassa ja se valittiin voittajaksi kansainvälisessä Pentawards-muotoilukilpailussa. Tuomarit pitivät pullon designia pohjoismaisen klassisena, kauniina ja puhdaslinjaisena. Pinnan uritukset tuovat mieleen veden pysähtymättömän liikkeen.

 www.finnspring.fi

……………

Finn Spring keskittyy lähdevesien ja lähdevesipohjaisten juomien valmistukseen ja myyntiin

päämarkkina-alueenaan Suomi, Ruotsi ja Saksa. 80 henkeä työllistävän yrityksen liikevaihto

vuonna 2015 oli 19,1 milj. euroa.

 

Teksti: Anna Väre
Finnspring

Kehittämme ja valmistamme erilaisia lähdevesipohjaisia juomia omalle SPRING-merkille sekä asiakkaiden omille merkeille. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaisia, suomalaisia, raikkaita lähdevesipohjaisia tuotteita. Työmme haluamme tehdä ympäristöä kunnioittaen ja asiakasta arvostaen.
Yrityksen verkkosivut