Kaikissa Sky View -huoneistoissa on lämmitettävät valtavat ikkunat kahdella seinällä ja katossa. Revontulista ja tähtitaivaasta voi nauttia moottoroidulla vuoteella, ainutlaatuisen hiljaisuuden ja rauhan ympäröimänä.

Bisnes

Nauttikaa revontulien taiasta läpi yön!

22.11.2017

Northern Lights Ranchin upouusissa, luonnon värileikkien ihailuun suunnitelluissa ylellisissä Sky View -huoneistoissa  voi nauttia upeista, pohjoisen kaamostaivaan taianomaisesti värjäävistä revontulista mukavasti läpi yön. Sky View -huoneistoissa Lapin taiasta saa kaiken irti.


Northern Lights Ranchin huoneistot sijaitsevat valosaastealueen ulkopuolella, joten revontulet näyttävät leimuavan siellä poikkeuksellisen voimakkaina. Ranchille on kuitenkin helppo tulla: Kittilän lentokentälle on 30 km ja Pohjoismaiden suurimpaan matkailukeskukseen Leville 15 km.

– Sky View -huoneistoissamme pääsee nauttimaan parhaalla mahdollisella tavalla revontulista ja tähtitaivaasta sekä niitä ympäröivästä upeasta Lapin luonnosta täysin omassa yksityisyydessään, kuitenkin kaikkien palvelujen läheisyydessä. Olemme panostaneet myös korkealuokkaisiin ravintolapalveluihin tunnelmallisessa ravintolassamme ja erilaisiin Levin alueella järjestettäviin elämyksellisiin aktiviteetteihin on helppo osallistua Ranchiltä käsin, kertoo Olli Marttinen Northern Lights Ranchiltä.

 

"Revontulikausi kestää syksystä kevääseen"

 

Revontulikausi alkaa jo elokuun lopulla ja jatkuu huhtikuun loppuun. Syksyllä, ennen lumen tuloa revontulet näkyvät jopa voimakkaammin kuin talvella.


Teksti: Maija-Liisa Saksa

 

www.theranch.fi


……………

Northern Lights Ranch on 15 km Leviltä pohjoiseen sijaitseva ravintola- ja majoituspalveluja sekä erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja tarjoava kohde. Northern Lights Ranch tarkoittaa suomeksi käännettynä revontulitilaa, joka pohjautuu Northern Lights Ranchin ideaaliin sijaintiin revontulten näkemiseksi kaiken valosaasteen ulottumattomissa.

Lisätiedot www.theranch.fi

Northern Lights Ranch

Experience the Magic of Finnish Lapland
Yrityksen verkkosivut