Koti bisnes Oikeus tietoon

Oikeus tietoon

369
0

Asukkaalla on oikeus saada tietoa vedenkulutuksestaan huoneistonsa vesimittarista helposti ja ilman työkaluja. Näin määritellään mittauslaitedirektiivin 2014/32/Eu kohdassa 10.5.

Huoneistokohtaisten Verto-vesimittareiden selkeät aktiivinäytöt ovat tyylikkäitä ja ne asennetaan näkyviin helposti luettaviksi. Omaa vedenkäyttöään pystyy näin seuraamaan vaivattomasti jopa yksittäisen suihkukäynnin tasolla.

Vedenkulutuksen todellisia kustannuksia ei läheskään aina tiedetä, sillä yleisesti käytössä oleva asukaskohtainen vesimaksu kattaa usein vain vesilaitoksen osuuden. Mukana ei siis ole käyttöveden lämmityskustannuksia, jotka ovat kolmanneksen taloyhtiön energiankäytöstä.

– Verto aktiivinäytöstä käyttäjä voi seurata sekä kylmän että lämpimän veden käyttöä ja siitä aiheutuneita kustannuksia vuorokausi-, viikko- ja kuukausitasolla, selvittää Vercon Oy:n myyntipäällikkö Tapio Rask.

 

Huoneistokohtaiset vesimittarit säästävät perheen vesikustannuksissa jopa satoja euroja vuodessa 

Suomalainen Vercon Oy on kehittänyt vedenmittausjärjestelmiä yli 30 vuoden ajan. VertoLive on helppokäyttöinen selainpohjainen käyttöliittymä, jonka avulla taloyhtiön isännöitsijä pystyy seuraamaan reaaliaikaisesti sekä taloyhtiön että huoneistojen vedenkäyttöä. VertoLiven avulla vedenkulutuksen raportointi ja laskutus sujuvat kustannustehokkaasti ja virheettömästi. Bonuksena Verto-järjestelmässä on vuotohälytys, joka ilmoittaa poikkeuksellisen pitkästä yhtäjaksoisesta kulutuksesta jossain huoneistossa.

Asukkaiden omaa vedenkäytön seurantaa monipuolistaa helppokäyttöinen VertoMobile, joka tuo kodin vedenkulutustiedot suoraan taskuun. Sovellus toimii yhdessä Verto-aktiivinäytön kanssa ja sen selkeästä grafiikasta on helppo seurata kodin vedenkäyttöä.

Verto-vesimittarin lukema on aina ajantasainen ja virheetön. VertoMobileen voi käyttäjä asettaa haluamiaan litra- tai euromääräisiä rajoja, joiden ylitys aiheuttaa hälytyksen. 

Verto-vesimittareiden virtausanturit ovat lähes huoltovapaita, sillä niissä on vain yksi liikkuva osa. Huoltoväli on miljoona litraa eli keskikulutuksella noin 20 vuotta. Järjestelmä ilmoittaa automaattisesti huoltoa tarvitsevista antureista. -mls

 

Fiksu vedenkäyttäjä säästää euroja eikä tuhlaa vettä. Tutustu kuuteen helppoon vedensäästövinkkiin täällä.

Vercon Oy:n yli 30 vuoden kokemus vedenmittausjärjestelmistä on tuonut jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomea. Panostamme korkealaatuisiin, täysin kotimaisiin tuotteisiin, ensiluokkaiseen asiakaspalveluun sekä rautaiseen ammattitaitoon ymmärtää asiakkaan tarpeita ja erilaisia työympäristöjä.

Vercon Oy on osa yli 50-vuotiasta suomalaista Partnos-konsernia.

www.verto.fi

Vercon Oy

Verto on kotimainen vedenmittausjärjestelmä, joka sisältää kompaktit vesimittarit sekä huoneistoyksikön. Järjestelmä lähettää huoneistokohtaiset kulutuslukemat isännöitsijälle automaattisesti internetin välityksellä. Lisäksi kuluttaja voi seurata reaaliaikaisesti omasta huoneistonäytöstään sekä lämpimän että kylmän veden kulutustaan.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit