Bisnes

Pikaviestejä sormen pyyhkäisyllä

26.10.2015

BRIEFR Messaging on maailman ensimmäinen pelimäisen helppo tapa viestitellä. Innovatiivisen käyttöliittymän kaikki toiminnot ovat samassa näkymässä ja viestin lähettäminen onnistuu yhdellä sormen pyyhkäisyllä. Tähän uutuuteen voi tutustua Slush 2015 tapahtumassa.


Sovellusta voidaan käyttää sekä mobiililaitteilla että pc:llä ja siihen on tulossa monipuolista digitaalista sisältöä. Käyttäjän tunnistus perustuu sähköpostiin. Järjestelmä synkronisoi näkymät, joten käyttäjä voi vaihtaa laitetta ”lennossa”.

Mobiilin pikaviestinnän kasvunäkymät ovat huikeat. Parin vuoden sisällä käyttäjiä ennustetaan olevan 2,5 miljardia ja alan liikevaihdon 45 miljardia euroa.

– Olemme myös edelläkävijöitä, sillä tavoitteenamme on saada BRIEFR ensimmäisten Apple-TV:ssä toimivien sovellusten joukkoon. Slushissa kävijät pääsevät testaamaan BRIEFR-viestittelyä useilla eri laitteilla, kertoo markkinointijohtaja Tanja Levo Camiloc Oy:stä.

Camilocin perustaja Ismo Hautala kehitti patentoidun BRIEFRin Nokiassa työskennellessään. Yritykset ovat tehneet sopimuksen teknologian hyödyntämisestä.

Slushissa Camiloc hakee uusia sijoittajia mukaan kakkoskierrokselle BRIEFRin kaupallistamiseen sekä lisäominaisuuksien kehittämiseen. 


Teksti: Maija-Liisa Saksa

 

Camiloc Oy

Camiloc Oy on espoolainen, vuonna 2012 perustettu mobiilisovelluksia ja Internet-palveluita tuottava startup-yritys. Yhtiön tuo markkinoille uuden sukupolven pikaviestipalvelun, jossa on ainutkertainen ja innovatiivinen käyttökokemus sekä laaja markkinapotentiaali.
Yrityksen verkkosivut