Kuluttajalle

Pikkurahalla omaan pientalokotiin

04.11.2015

Pientaloasuminen kaupunkiympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella on monen unelma. Nyt EasyIN toteuttaa tämän unelman yhä useammalle. Omaan, vehreällä lapsiystävällisellä alueella sijaitsevaan huolettomaan pientalokotiin pääsee jo 10 prosentin omarahoitusosuudella.


EasyIN on Kastelli-talot Oy:n aivan uudenlainen, arkea helpottava asunto-osakeyhtiömuotoinen asumisen malli, jossa sekä kodin ostaminen että siinä asuminen on tehty mahdollisimman sujuvaksi. Sisään pääsee pikkurahalla, sillä Kastelli on neuvotellut valmiiksi laajan rahoituspaketin. Asunnon ostohinnasta 70 prosenttia on taloyhtiölainaa ja lisäksi rahoittajan kanssa on sovittu 20 prosentin henkilökohtaisesta lisälainamahdollisuudesta ilman omia vakuuksia. Yhtiölainan laina-aika on 24 vuotta, josta neljä ensimmäistä ovat lyhennysvapaita.

Ensimmäiset 58 EasyIN rivi-, luhti- ja paritalokotia rakennetaan Vantaalle ensi vuonna.

– Niiden lokakuussa alkanut ennakkomarkkinointi on lähtenyt erittäin hyvin liikkeelle, iloitsee toimitusjohtaja Antti Pohjola. Kastelli on ollut pientalojen markkinajohtaja jo 20 vuoden ajan.

– Se kertoo ihmisten luottamuksesta. Teemme suomalaisen pientaloasukkaan toivomukset täyttäviä pientaloja. Niiden laatu vastaa odotuksia ja tottumuksia. EasyINin helppoutta on mm. ainutlaatuinen muuttopalvelumme eli tietyin edellytyksin asunnon hintaan sisältyvät sekä muuttoauto että -miehet. EasyIN-kotiin on siis todella helppo tulla, painottaa Pohjola.

Myös sijoittajalle EasyIN on vaivaton, sillä heille on tarjolla palvelu, jossa palveluntuottaja vastaa asunnon vuokralaisen valinnasta ja asunnon vastaanottotarkastuksesta aina veroilmoituksen tekemiseen asti.

EasyIN-koteja on 30-neliöisistä yksiöistä lähes sadan neliön perheasuntoihin, ja jokaisessa on joko iso terassi tai oma piha. Kaikissa muissa asunnoissa paitsi yksiöissä on myös sauna, joka haluttaessa voidaan muuttaa vaatehuoneeksi.

Pintamateriaaleissa asiakkaan valittavana on useita tyylikkäitä vaihtoehtoja. 

Teksti: Maija-Liisa Saksa


Rahoitusesimerkkejä

• Kaksio 2h+k+s 45m2
Velaton hinta 175 050 €,
omarahoitus 10%, 17 505 €
Ensimmäiset neljä vuotta asumiskulut 440 €/kk, jossa lyhennyksen osuus 146 €/kk, tämän jälkeen asumiskulut 951 €/kk, jossa lyhennyksen osuus 511 €/kk.

• 5h+k+s 92m2
Velaton hinta 311 880 €,
omarahoitus 10%, 31 188€
Ensimmäiset neljä vuotta asumiskulut 815 €/kk, jossa lyhennyksen osuus 260 €/kk, tämän jälkeen asumiskulut 1725 €/kk, jossa lyhennyksen osuus 910 €/kk.

Esimerkkien korko 2% ja kummassakin henkilökohtaisen lainan lyhennys alkaa heti.

Kastelli-talot Oy

Kastelli Talot Oy on pientalojen markkinajohtaja Suomessa. Laajasta ja hyvin suunnitellusta mallistosta asiakkaalle räätälöidään aina yksilöllinen palvelupaketti niin hartiapankkirakentajalle kuin avaimet-käteen-ostajalle.
Yrityksen verkkosivut