Joroksen 70 rautaista ammattilaista pitävät huolen tuotteiden laadusta, toiminnan tehokkuudesta ja toimitusvarmuudesta. Kuvan putkentaivutuskoneen taivutuskapasiteetti on DN200 13 millimetrin paksuisella putkenseinämällä.

Bisnes

Putkentaivuttamisen ammattilainen Joros tähtää Pohjoismaiden markkinoille

05.03.2019

Suomalaisesta Joros Oy:stä löytyy osaamista ja vääntöä jopa yli 200-millisen metalliputken taivuttamiseen. Aiemmin laituri- ja pienvenetuotteistaan tunnettu yhtiö on laajentanut toimintaansa prosessiteollisuuteen ja panostaa nyt tosissaan myös Pohjoismaiden markkinoille.Uuden koneen ansiosta yhtiö voi tarjota metalliputkentaivutusta jopa 225 millimetriä leveisiin putkiin saakka. 


- Isojen putkien kylmätaivutuksella säästämme teollisuuden hitsaustarvetta ja siihen kuluvaa aikaa. Kun putki on kauttaaltaan samaa tavaraa, myös vuotojen mahdollisuus karsiutuu minimiin. Lisäksi teemme ruostumattomien terästuotteiden elektrolyyttikiillotusta, kertoo Joroksen hallituksen puheenjohtaja Markus Silfverberg


Tähtäimessä raskasteollisuus


Vienti Pohjoismaihin on ruotsia puhuvalle Silfverbergille luonteva siirto myös siksi, että laatuvaatimukset ovat Pohjoismaissa samankaltaiset. Erona on vain isommat markkinat. 


- Ruotsissa on paljon raskasteollisuutta ja sitä kautta kiinnostavia asiakkuuksia. Ruotsalaiset ovat myös tottuneita kansainväliseen kauppaan ja voivat tarjota tuotteitaan ympäri maailmaa, mikä hyödyttää meitä alihankkijoita.


www.joros.fi

Joros Oy

Joros Oy • Omsättning: 8 M€ • Kontaktuppgifter: www.joros.fi/se • +358 40 900 4265
Yrityksen verkkosivut