Bisnes

Qvantelilta uudet valttikortit operaattoreille

23.10.2015

Internetin pelisäännöt ovat todellisuutta teleoperaattoreille. Kuluttajat haluavat käyttää Internetistä tuttuja palveluitaan älypuhelimillaan. Mobiilidatan ja Internetin palveluiden tarjonnasta on tullut kriittinen menestystekijä operaattoreille. Tässä murroksessa operaattoreita auttaa Qvantel Oy antamalla operaattoreille uudet valttikortit käteen pilvipalvelun avulla.


20-vuotias Qvantel on auttanut eurooppalaisia operaattoreita menestymään ja yritys on aloittanut äskettäin Etelä-Amerikan valloituksen. Toimitusjohtaja Liisa Grant uskoo vahvasti yrityksen menestykseen.

– Valttimme on todella vahva panostus ihmislähtöiseen palveludesigniin, mikä erottaa meidät kilpailijoistamme ja tuottaa samalla hyviä asiakaspalvelukokemuksia asiakkaillemme, korostaa Grant. Lisäksi uniikki teknologiamme poikkeaa alan perinteisten yritysten ratkaisuista. Qvantel toteuttaa tehokkaat liiketoimintojen hallintajärjestelmät tietoturvattuna private cloud -palveluna, missä Qvantel on alan pioneeri ja johtaja.

– Autamme asiakkaitamme ymmärtämään, miten liiketoimintaa voidaan muuttaa niin, että he voivat keskittyä oleelliseen ja muuttua tehokkaammiksi kuin kilpailijansa. Analysoimme  tarpeet ja vasta sen jälkeen luomme järjestelmän, joka tukee tehokasta toimintaa eikä rajoita sitä, selvittää Grant. Myös asiakkaiden muutosprojektit toteutetaan nopeasti, sillä jokaisella asiakkaalla on oma tiiminsä.

Qvantelilla on vahvaa näyttöä kattavista liiketoimintamallien muutoksista, joissa asiakkaan käyttämiä tietojärjestelmiä on vähennetty radikaalisti. Operaattorin miljoonien asiakkaiden palvelun on pitänyt toimia tehokkaasti ja virheettömästi, kun tietoja on siirretty järjestelmästä toiseen.

Käyttöönoton jälkeen Qvantelin asiakkaat pystyvät toimimaan nopeammin ja joustavammin. Hyvä esimerkki on  operaattorin uusien asiakaspalvelutyöntekijöiden perehdytys. He voivat työskennellä heti ilman pitkiä koulutusaikoja ja asiakaspalvelu sujuu vaivatta ensimmäisestä päivästä alkaen.

Operaattorin palveluhallintaa auttaa järjestelmän nopeus kampanjoiden suunnittelussa. Mihin meni aikaisemmin viikkoja tai kuukausia voidaan Qvantelin pilvipalvelussa tehdä vain päivissä!

Qvantelin arvot ovat luotettavuus, sitoutuneisuus, huolenpito ja osaaminen


– Haluamme sitoutua asiakkaisiimme ja sen vuoksi jaamme riskit. Kun asiakkaamme onnistuu, mekin onnistumme. Olemme radikaaleja, luotettavia suomalaisia ja annamme asiakkaillemme käteen uudet valttikortit kilpailun voittamiseen, vakuuttaa Grant. 


Teksti: Maija-Liisa Saksa

Qvantel Oy

Qvantel is the market leader of the BSS Private Cloud. Qvantelin Business Support Solution private cloud pilvipalvelu tarjoaa telekommunikaatio-operaattorille toiminnot tuote- ja palveluhallintaan, monikanavaiseen asiakaspalveluun, asiakastilausten hallintaan sekä laskutukseen. Qvantel tarjoaa tämän toiminnallisuuden joustavasti ja tehokkaasti alallaan ainutlaatuisena pilvipalveluna.
Yrityksen verkkosivut