Bisnes

Räätälöidyt auditorioratkaisut ajatuksesta viimeisen ruuvin kiertoon saakka

05.03.2019

Hamari Auditorium Furniture Solutions toimittaa auditorioratkaisut yhdistämällä suunnittelijan idean ja asiakkaan tarpeen ratkaisuksi, joka toteutetaan alusta loppuun pohjoismaisella laadulla.

Hamari ammentaa toimitusjohtaja Jari Jääskelän mukaan osaamisensa suomalaisesta puunjalostustaidosta ja kansainvälisesti arvostetusta muotoilusta. - Pohjoismainen design, keveys, puu materiaalina ja räätälöitävyys ovat vahvuuksiamme. Ympäristöystävällisyys on myös vahvasti toimintamme ytimessä. On selvä, että tuotteiden laadukas muotoilu ja materiaalit takaavat kalusteiden pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen.

Hamari toimii tilaus-toimitus-periaatteella. – Emme valmista tuotteita varastoon, vaan projektikohtaisesti ja tarpeen mukaan. Näin minimoimme materiaalihukan, kuljetus- ja varastointitarpeen. Huomioimme projektin eri vaiheissa ympäristövaikutukset ja pyrimme minimoimaan tuotteiden päästömäärät. Tilankäytössäkin korostuvat tänä päivänä ns. monikäyttötilat, joihin voimme toimittaa teleskooppikatsomon. Se tarkoittaa, että sama tila voi esimerkiksi toimia päivisin luentosalina ja iltaisin urheilukäytössä. 


Jokainen toimitus on uniikki

Ruotsi on Hamarille tuttu markkina, sillä yhtiö on toimittanut vuosien mittaan auditorioratkaisuja mm. Örebron ja Lundin yliopistolle, Ruotsin valtiopäiville ja Akademiska Sjukhusetille. – Jokaisella suunnittelijalla on luonnollisesti oma näkemyksensä ja jokaisessa tilassa omat mittasuhteet ja erityispiirteet. Valttimme on, että räätälöimme tuotteet ja ratkaisut ketterästi kulloiseenkin kohteeseen suunnittelijan ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimituksemme kattaa kokonaisvaltaisesti suunnittelun, tuotteet ja asennuksen aina viimeiseen ruuvin kiertoon saakka.


Etsimme myyjää Ruotsin markkinoille

Hamari etsii nyt nälkäistä myyjää, joka haluaa näyttää kyntensä ja vahvistaa entisestään Hamarin jalansijaa Ruotsin markkinoilla. Oletko etsimämme henkilö? Lisätietoa jari.jaaskela@hamari.pro.

Kiinnostuitko?

www.hamari.pro/sv/

HAMARI Auditorium Furniture Solutions Oy

HAMARI Auditorium Furniture Solutions Oy Runebergsgatan 34 e | FI-06100 Borgå Finland info +358 50 4641 375 | info@hamari.pro
Yrityksen verkkosivut