Kuluttajalle

Ratkaiseva askel parempaan elämään

04.11.2015

Huono kuulo tai tinnitus voi aiheuttaa turhaan elämänpiirin kaventumista. Molempiin kannattaa hakea apua, sillä se parantaa elämänlaatua.


Kuulontutkimukseen tulee hakeutua, jos keskustelun seuraaminen on vaikeaa meluisassa ympäristössä, tai TV:n äänenvoimakkuutta on nostettava puheesta selvää saamiseksi. Mikäli kuulontutkimuksessa todetaan kuulon heikentyneen, suosituksena on kuulokojeiden käytön aloitus.

Kuulokojeet ovat nykyään pieniä ja huomaamattomia pienoistietokoneita, jotka vahvistavat puhetta ja vaimentavat taustamelua. Jokainen koje ohjelmoidaan yksilöllisesti oman kuulonaleneman mukaan, kertoo tinnitukseen erikoistunut audionomi Jaana Antinluoma Oticonilta.


Tinnitus ja kuulonalenema esiintyvät usein yhdessä

Tinnitus voi olla jatkuvaa tai ajoittain kuuluvaa ääntä korvassa tai pään sisällä, esim. kohinaa tai vinkumista. Se häiritsee usein keskittymistä ja nukahtamista. Tinnituksen aiheuttajia on monia, esim. altistuminen voimakkaalle melulle. Joillekin se voi puhjeta ilman selkeää syytä.

Tinnituskuntoutuksessamme laadimme jokaiselle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa. Osana hoitoa voi olla tinnituskuulokoje, josta monet ovat saaneet apua, kertoo Antinluoma.

Oticonilta saa ilman pitkiä odotusaikoja yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua sekä alentuneeseen kuulon että tinnitukseen.

– Hyvä kuulo ja tinnituksen hallitseminen ovat osa laadukasta elämää, joita kannattaa vaalia, toteaa Antinluoma.

Oticon

Mottomme on People First – ihmiset etusijalla. Olemme sitoutuneet innovoimaan tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Ydinajatuksenamme on ollut aina huonokuuloisten auttaminen.

Varaa aika kuulontutkimukseen! Ma-pe klo 9-11 ja 13-15
Puh. 09 2786 2041
Yrityksen verkkosivut