R&M Ship Technologies Finlandin asiakkaina on telakoita ja varustamoita, mm. Meyer Turku, RMC, Fjordline ja RCCL.

Bisnes

Risteilylaivojen kokonaistoimittajat elävät kasvun aikaa

28.04.2017

Risteily- ja autolautta-alusten valoisat näkymät tarjoavat kasvun mahdollisuuksia monelle alan toimijalle. Yksi vahvimmin kasvavista on kansainväliseen Rheinhold & Mahla -konserniin kuuluva R&M Ship Technologies Finland Oy, joka toimittaa telakkayhtiöille ja varustamoille laivojen sisustusalueita avaimet käteen -periaatteella.


Asiakkaat arvostavat kustannustehokkaita ja laadukkaita kokonaistoimituksia, joiden aikataulut pitävät. R&M Ship Technologies Finland vastaa kysyntään hyvin laajan tuote- ja palveluportfolion avulla. Toimitusjohtaja Andrus Junolaisen mukaan harva yritys maailmalla pystyy samaan kokonaisuuteen.

– Voimme hyödyntää 130 vuotta täyttävän konsernin omaa tuotantoa ja toimintoja Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Luotettavuutemme, toimintavarmuutemme ja aikatauluissa pysymisemme ovat huippuluokkaa, sillä henkilökuntamme on alansa parasta sekä erittäin motivoitunutta. Ymmärrämme myös asiakkaamme kieltä ja kulttuuria ympäri maailmaa – pohjoismaista DNA:ta unohtamatta. Laivojen sisätilojen varusteluun erikoistuneen R&M Ship Technologies Finlandin markkina-alueita ovat Pohjoismaat, Baltia, Eurooppa ja Pohjois-Amerikka. www.rm-group.com  


Teksti: Eila Lokka


R&M Ship

R&M is a global provider of individual and turnkey solutions for interior outfitting on board all types of ships and maritime applications.
Yrityksen verkkosivut