Haluamme jokaisen meillä järjestettävän tilaisuuden onnistuvan ja autamme asiakkaita kaikin tavoin. Järjestämme maksuttomia valmennuksia näytteilleasettajille ja laajensimme koulutustarjontaa myös kokous- ja tapahtuma-asiakkaillemme, sanoo Kristina von Konow.

Bisnes

Siipi nostaa tilaisuutesi elämykseksi

27.09.2018

Messukeskuksen uudistuva kokous- ja tapahtumamaailma on saanut uuden nimen, Siipi. Sieltä saat inspiroivat puitteet olipa kyseessä kymmenen tai 10 000 hengen tilaisuus. Teemahuoneet ja -tarjoilut luovat kokoukselle tunnelmaa ja teknisillä ratkaisuilla voi lisätä näyttävyyttä. Digitaaliset mahdollisuudet antavat työkaluja tavoittaa ja opastaa vieraitasi entistä paremmin. Fazerin korkeatasoiset catering-palvelut kuten muutkin tapahtumapalvelumme voi sovittaa myös tilaisuuden teemaa, kohdeyleisöä ja yrityksen arvomaailmaa tukien.– Palvelemme jatkossa kokous- ja tapahtumajärjestäjiä entistä henkilökohtaisemmin. Asiantuntijamme avustavat asiakkaitamme sopimuksen teosta aina tilaisuuden toteuttamiseen asti. Ennen tilaisuuden alkua käymme asiakkaan kanssa läpi, että kaikki on kunnossa pienintäkin yksityiskohtaa myöten digitaalisista opasteista aina vaativiin valtiojohtajien turvapalveluihin asti, kertoo liiketoimintajohtaja Kristina von Konow.  

40 erilaisen kokoustilan joukosta löytyy myös uusia teemakokoushuoneita, joissa voit järjestää seisovan kokouksen, huolehtia yksilöllisestä ergonomiasta säätäen satulatuoleja tai henkilökohtaisia pöytiä, rentoutua kanervikossa tai nauttia vaikka juhla-aterian loisteliaassa kabinetissa. 

Parasta mitä Messukeskus voi tarjota on ammattitaitoisten yhteyshenkilöiden tuen sekä vuosien kokemuksella valikoituneen kumppaniverkoston. Monipuolisuuden ja muunneltavuuden lisäksi Messukeskuksen valttina on hyvä saavutettavuus. Juna tuo viidessä minuutissa ydinkeskustasta ja 20 minuutissa lentokentältä. Autoilijoille on tuhansia parkkipaikkoja. 

Alkuvuodesta valmistuu Messukeskus Siiven yhteyteen täysin uusittu Holiday Inn hotelli, jonka kodikas Open Lobby on aina avoinna kaikille.

Siiven koko ravintolamaailma uudistuu samalla. Platta kutsuu tapahtumien vieraat ja ympäristön asukkaat viihtymään hyvän ruuan ja juoman pariin.


Teksti: Maija-Liisa Saksa


Messukeskus numeroina:

  • 58 000 m2 tapahtumille
  • 40 kokoustilaa
  • 7 hallia
  • 13 halleihin rakennettavaa luentosalia
  • 21 ravintolaa ja kahvilaa, joissa 4 582 asiakaspaikkaa
  • 4 600 pysäköintipaikkaa
  • 245 hotellihuonetta (hotellisaneeraus valmistuu 1.3.2019)


messukeskus.com

Messukeskus

Messukeskuksessa järjestetään vuosittain n. 100 messu- ja viihdetapahtumaa sekä 1500 kokousta, kongressia ja juhlaa, joihin osallistuu 1,2 miljoonaa vierasta. Tapahtumatalo käsittää 7 hallia, 40 kokoustilaa, 21 ravintolaa ja kahvilaa, 245 hotellihuonetta ja 4600 pysäköintipaikkaa sekä kaikki tarvittavat tapahtumapalvelut ja enemmänkin. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta. Messukeskus sai v. 2009 ensimmäisenä tapahtumatalona ISO 14001-ympäristösertifikaatin.
Yrityksen verkkosivut