Kuluttajalle

Sinkkiasetaatti on paras sinkin muoto imeskelytabletissa

28.11.2018

Suomalaisten tutkimusten mukaan asetaattimuotoinen sinkki edistää tehokkaimmin immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 

Perinteisesti ravintolisissä käytetty sinkkisitraatti imeytyy hyvin ruoansulatuskanavasta. Tällöin vaikutus on lähinnä systeeminen. Sinkkiasetaatti on etikkahapon suola, joka ionisoituu suun normaalissa pH:ssa. Tämä tarkoittaa, että asetaattimuotoinen sinkki vapauttaa sinkki-ionit tehokkaasti. Vapautuneet sinkki-ionit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa paikallisesti nielun alueella.  

ABMedin sinkkiasetaatin tuotekehityksessä on kiinnitetty huomiota makuun, miellyttävään koostumukseen ja liukenemisaikaan. Pidempi liukenemisaika parantaa tuotteen ominaisuuksia. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi lyhytaikaisesti kolmen päivän kuurina. Tuotekehityksessä on huomioitu sinkkiasetaattia koskevat alkuperäistutkimukset. Tuote ei sisällä sitruunahappoa eikä C-vitamiinia, jotka tutkimusten mukaan estävät sinkki-ionin vapautumisen paikallisesti nielussa. 

ABMedin sinkkiasetaattia on saatavana kahtena eri makuvaihtoehtona, sitrus ja piparminttu. Molemmat ovat hyvänmakuisia. Sinkille ominainen metallinen maku peittyy. Suutuntuma on miellyttävä. Tuote sisältää ksylitolia. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty avainlippu-merkki. Saatavilla apteekeista. 

Sinkkiasetaatti edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


SINKKIASETAATTI IMESKELYTABLETTI 

Annostusohje: Imeskele 1 tabletti kahden tunnin välein, enintään 8 tablettia vuorokaudessa, enintään 3 vuorokauden ajan. Suositeltava vuorokausiannos 1-8 tablettia sisältää: Sinkki 10-80 mg (100-800% vuorokauden saantisuositus). Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Laktoositon, gluteeniton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä. 


Valmistuttaja/Markkinoija ABMed Oy

ABMed Oy, PL 31, 33101 Tampere 

www.abmed.fi

info@abmed.fi

ABMed

ABMed Oy on suomalainen vuonna 2017 perustettu yritys. Yritys kehittää, valmistuttaa ja markkinoi tieteelliseen tutkimusnäyttöön perustuvia ravintolisiä.
Yrityksen verkkosivut