International

Skräddarsydda auditorielösningar från tanke ända till åtdragningen av den sista skruven

05.03.2019

Hamari Auditorium Furniture Solutions levererar auditorielösningar genom att kombinera planerarens idé och kundens behov till en lösning som implementeras med nordisk kvalité från början till slut.

Hamari Auditorium Furniture Solutions levererar auditorielösningar genom att kombinera planerarens idé och kundens behov till en lösning som implementeras med nordisk kvalité från början till slut.

Hamari hämtar enligt VD Jari Jääskelä sin know-how från finländsk träbearbetningsfärdighet och internationellt uppskattad formgivning. 

– Nordisk design, lätthet, trä som material och anpassningsbarhet är våra styrkor. Dessutom ingår miljövänlighet i kärnan av vår verksamhet. Det är klart att hög kvalité på formgivning och material garanterar en lång livslängd och obetydligt underhållsbehov för möblerna.

Hamari verkar enligt principen beställning-leverans. – Vi tillverkar inte produkter på lager, utan projektspecifikt och efter behov. På så sätt minimerar vi materialsvinnet, transport- och lagringsbehovet. Vi beaktar i projektets olika skeden miljöeffekterna och strävar efter att minimera produkternas utsläpp. I utrymmesanvändningen framhävs i dag så kallade allaktivitetsrum, till vilka vi kan leverera en teleskopläktare. Det innebär att samma rum kan fungera exempelvis som föreläsningssal på dagen och för idrott på kvällen. 


Varje leverans är unik

Sverige är en bekant marknad för Hamari, då bolaget under årens lopp har levererat auditorieinredningar till bl.a. universiteten i Örebro och Lund, Sveriges riksdag och Akademiska Sjukhuset. – Varje planerare har givetvis sin egen vision och varje rum sina egna proportioner och särdrag. Vår trumf är att vi på ett smidigt sätt skräddarsyr produkterna och lösningarna för varje objekt med beaktande av planerarens och kundens behov. Vår leverans innefattar integrerad planering, produkter och installation ända fram till åtdragningen av den sista skruven. Text: Mia Heiskanen

www.hamari.pro/sv

HAMARI Auditorium Furniture Solutions Oy

HAMARI Auditorium Furniture Solutions Oy Runebergsgatan 34 e | FI-06100 Borgå Finland info +358 50 4641 375 | info@hamari.pro
Yrityksen verkkosivut