Smegin tuotteet erottuvat muista muotoilunsa, yksityiskohtiensa, ergonomiansa ja toiminnallisuutensa ansiosta.

Kuluttajalle

SMEG. TEKNOLOGIAA TYYLILLÄ.

29.11.2018


Smegin 50-luvun retrovalikoima tuo houkuttelevat värit ja kaarevat linjat keittiön pienkoneisiin, huippuluokan teknologialla varustettuna. Sekoituksellaan tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta ovat ne täydellisiä esimerkkejä maailmankuulusta italialaisesta suunnittelusta. Värien kirkkaus ja retrotyyli ovat näiden tyylikkäiden tuotteiden ominaispiirre, mutta kodinkoneet ovat myös kauniita sisustuselementtejä. Smegin tuotteet erottuvat muista muotoilunsa, yksityiskohtiensa, ergonomiansa ja toiminnallisuutensa ansiosta. Lisäksi niiden parhaat materiaalit varmistavat pitkän käyttöiän.

Valikoimassa on leivänpaahdin, vedenkeitin, espressokeitin, blenderi, sauvasekoitin, monitoimikone ja viimeisimpänä lisäyksenä suodatinkahvinkeitin.


Smeg on italailainen kodinkoneiden valmistaja, jonka juuret johtavat 1900-luvun alkuun pohjois-Italiaan. Keittiöiden rakentamisella aloittanut smeg valmistaa tänä päivänä kaikkia keittiön laitteita ammattikeittiökoneista kodin pienlaitteisiin ja on yksi maan johtavista kodinkonevalmistajista.

Smeg-tuotteet löydät Suomesta mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: Carlson, Hobby Hall, Netrauta, Stockmann, Veikon Kone, verkkokauppa.com

www.smeg.fi

Smeg

Smeg on Italialainen kodinkoneiden valmistaja.
Yrityksen verkkosivut