Koti bisnes Swisslog on kellontarkka

Swisslog on kellontarkka

472
0

Asiakas saa Swisslogilta halutessaan kaikki sisälogistiikan ratkaisut yhden luukun periaatteella – ja aina aikataulussa. Swisslog on tavaranhallintajärjestelmien oiva kumppani, ja edistykselliset kokonaisratkaisut kattavat niin älykkään ohjelmiston, robotit kuin automaatiotuotteetkin. 

Mitä hyötyä asiakkaalle on integroidusta ja automatisoidusta tavaranhallintajärjestelmästä? 

– Varaston kokonaiskustannusta saadaan alemmas tilansäästöllä sekä tehokkaalla ja täsmällisellä toiminnalla, sillä automatisoidussa varastonhallintajärjestelmässä ei käytännössä voi kerätä tuotteita väärästä paikasta. Loppuasiakas saa oikeat tuotteet oikea-aikaisesti ja lyhyellä toimitusajalla, jolloin toimittajan toimitusvarmuus ja nopeus paranevat, maajohtaja Ville Lukkari kiteyttää. 

Lukkari muistuttaa, että verkkokaupan osuus vähittäiskaupasta on kasvanut merkittävästi, kuten myös tuotevalikoima varastoissa. 

– Manuaalisten varastojen hallinnointi on yhä haastavampi yhtälö, jos loppuasiakkaalle halutaan toimittaa oikeat tuotteet ripeästi, ajallaan ja usein jopa kotiovelle saakka. 

Projektit aina ajallaan

Swisslog Suomi on osa kansainvälistä konsernia, jolla on asiakkaita yli 50:ssa maassa. 

– Fokusoimme vähittäis- ja verkkokaupan, lääke-, ruoka-, juoma- ja autoteollisuuden automatisoidun jakelun ja varastonhallinnan ratkaisuihin. Tarjontamme skaala on laaja ja edistyksellinen, sillä konsernimme taustalla on KUKA-robottiyhtiö, joka mahdollistaa robotisaation esimerkiksi keräilyprosessissa. Edistyksellinen ohjelmistomme tekee varastonhallinnan lisäksi dataan perustuvaa varasto- sekä jakelutoimintojen optimointia – kuten huoltotarpeiden ennakointia. Toimintaperiaatteemme on toimittaa projektit aina ajallaan ja budjetissa. Suunnittelemamme kokonaisuuden voi siis ottaa heti tuotantokäyttöön, jolloin hyödytkin konkretisoituvat nopeasti yhtiön toimintaan ja koko ketjuun. 

Teksti: Mia Heiskanen 

www.swisslog.com/wds_suomi

Swisslog

Swisslogin asiakaspalvelu tarjoaa räätälöityjä palveluita taatakseen laitoksesi vakaan ja turvallisen toiminnan. Toimitamme kaiken muutoksista ja ennakoivasta huollosta aina varaosiin ja ohjelmistotukeen asti.

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit