Bisnes

Teollisten tuotteiden valmistus kustannustehokkaasti ja paikallisesti on mahdollista!

12.02.2019

Haluaisitko, että yrityksesi erottuu kilpailijoista korkealaatuisilla, kustannustehokkaasti ja paikallisesti valmistetuilla teollisilla tuotteilla? ANT Plant tekee sen mahdolliseksi.

ANT Plant on suomalaisen EID Roboticsin konseptoima automatisoitu mikrotehdas, joka mahdollistaa tuotteiden valmistuksen lähellä markkinoitasi ja asiakkaitasi. Valitettavan moni yritys on joko siirtänyt tai harkitsee siirtävänsä tuotantonsa kaukomaille. ANT Plant tarjoaa perinteiselle teollisuudelle kustannustehokkaan ja helpon vaihtoehdon, joka nostaa paitsi yrityksesi valmistavien tuotteiden brändiarvoa ja hinnoitteluvoimaa, mutta on samalla myös yrityksesi kannalta eettinen ja kestävä valinta – jota asiakkaat arvostavat. 

-Kun yritys tekee päätöksen valmistaa tuotteensa tai palauttaa niiden valmistuksen omiin käsiin, antaa se mahdollisuuden yksinkertaistaa logistiikkaa ja vähentää tuotannon hiilijalanjälkeä. Automaatio parantaa tuotelaatua ja mahdollistaa hinnaltaan kilpailukykyisen valmistamisen lähellä loppuasiakasta. Samalla luodaan hyvinvointia lähialueella lisääntyneiden työpaikkojen,- ostovoiman ja verotulojen myötä. Kustannussäästöä syntyy myös alhaisemmista energia- ja jakelukustannuksista sekä mahdollisuudesta saada tuotteet nopeammin markkinoille., EID RoboticsinVP of Sales Paavo Käkelä tiivistää. 


Mikä mikrotehdas?

EID Roboticsin keihäänkärkiä ovat modulaarinen, automatisoitu ANT Plant -mikrotehdas ja tehdaskonsepti. – ANT Plant on mikrotehdas, joka soveltuu lähes käytännössä mille tahansa teollisuuden alalle. Tarjoamme asiakkaalle täyden palvelun paketin eli toimitamme mikrotehtaan avaimet käteen -palveluna, jotta asiakas pääsee nopeasti valmistamaan kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja korkealaatuisia tuotteita paikallisesti.  

Käkelä kertoo, että EID Roboticsin asiakasyritykset toimivat tällä hetkellä pääsääntöisesti valaistuksen-, telekommunikaation-, muoviteollisuuden- ja lääketeollisuuden laitevalmistuksen parissa ja yhtiön liikevaihdosta 80 % suuntautuu vientiin.


Tehtaan etähallintaa 24/7

EID Roboticsin palvelupalettiin kuuluu myös ANT Plant-mikrotehdaskonsepti, joka toimii osittain ns. Factory As A Service-periaatteella. – Mikrotehtaan ylläpito ja data-analysonti hoituvat koko sopimuskauden kattavalla takuulla. Valvomme tuotantolinjan ja materiaalivirtojen toimintaa turvallisen verkon kautta 24/7, jolloin voimme ennakoida mahdolliset tuotannon häiriöt ja huoltotoimenpiteet sekä tukea näin asiakkaan oman operaattorin työtä.  Teksti: Mia Heiskanen

Kiinnostuitko?

www.eidrobotics.com