Kotimaisen Enerventin ilmanvaihtoratkaisut takaavat terveellisen ja turvallisen sisäilman helposti ja luotettavasti.

Kuluttajalle

Terveellistä ja huomaamatonta sisäilmaa

10.11.2016
Täydelliseen kodin sisäilmaan ei kiinnitä mitään huomiota: se ei haise, maistu, näy eikä tunnu. Tällaista turvallista ja terveellistä sisäilmaa saat Enerventin kotimaisilla sisäilmaratkaisuilla.


Oikeanlainen ilmanvaihto on tärkeää meidän jokaisen terveydelle sekä rakennuksen kunnolle. Enerventin ilmanvaihtolaitteet puhdistavat hengittämämme ilman haitallisista pienhiukkaisista ja ohjaavat ilman hallitusti sisätiloihin pitäen tilojen hiilidioksiditason ja kosteuden sopivana estäen myös vedon tunnun. 

– Uudisrakennuksissa hyvä koneellinen ilmanvaihto on itsestään selvyys, mutta meillä on vielä paljon vanhoja, painovoimaisella ilmanvaihdolla toimivia rakennuksia, joissa olisi syytä putkiremontin yhteydessä panostaa terveyttä ja asumisviihtyvyyttä parantavaan ilmanvaihtoon, muistuttaa myyntijohtaja Teemu Kuusinen.

Enervent Oy on täysin kotimainen ilmanvaihtolaitteiden valmistaja, jonka laitteet ovat markkinoiden energiatehokkaimpia. Enerventin ratkaisuilla huoneistoihin ohjattu ilma on terveellistä ja turvallista. Järjestelmä on helppo hankkia sekä asentaa ja erityisesti sen käyttäjäystävällisyyteen on panostettu. 


www.enervent.com


Teksti: Maija-Liisa Saksa


Enervent

Enervent Oy Kipinätie 1 06150 Porvoo puh. 020 7528 800 www.enervent.fi
Yrityksen verkkosivut