Koti asuminen Tervetuloa vireään Kannukseen!

Tervetuloa vireään Kannukseen!

399
0

Kannus on keskipohjalainen aikaansa seuraava, iloinen ja elämänmyönteinen pikkukaupunki. Se tarjoaa asukkailleen luonnonläheisen ja perheystävällisen kasvu-, koulu- ja työympäristön. 

Kunta on vuosien ajan panostanut voimakkaasti asukkaiden hyvinvointiin kehittämällä mm. vapaa-ajan palveluja.), mutta myös koulutus ja kasvatus ovat tärkeitä palveluita. Parhaillaan kaupungin sivistyspalveluihin haetaan uusia tekijöitä, joten työpaikkoja onkin tulossa avoimeksi lukuisa määrä. Myös alueen monipuolinen elinkeinoelämä tarvitsee jatkuvasti uusia tulevaisuuden osaajia. 

– Meille on helppo tulla ja myös jäädä. Olemme Pohjanmaan junaradan varrella ja Kokkolan lentokenttä on kolmen vartin päässä. Tulevaisuuteen katsova kuntamme panostaa asukkaiden viihtyvyyteen ja olemme mukana myös valtakunnallisissa kehittämisverkostoissa. Uudet asukkaamme ovatkin kiitelleet harrastusmahdollisuuksien monipuolisuutta ja niiden saavutettavuutta sekä kaupungin elinvoimaa, kertoo kaupunginjohtaja Terttu Korte.

Vapaa-ajanviettoa

Uusitussa vapaa-ajan keskuksessa on urheilu- ja uimahalli, 40 metrin liukumäki, porealtaat sekä kuntosali. Hiihto- ja luontopolut kutsuvat lenkille vuoden ympäri ja pesäpallo on alueen vahva yhdistävä tekijä.Muuttajalle uusi koti voi löytyä jokinäkymin Lestijoen varrelta omakoti-, rivi- tai kerrostalosta. 

Toimiva päivähoito ja varhaiskasvatus on saanut erittäin kiittävää palautetta ja koulutietä voi Kannuksessa jatkaa ylioppilaaksi saakka. Myös luonnonvara-alalle voi hankkia ammattikoulutuksen kotikunnassa.

Monen tason osaajia tarvitaan

Sivistystoimessa on tulossa hakuun historiallisen paljon virkoja, osa vasta perustettuja. Avoimeksi ovat tulossa mm. rehtorin, varhaiskasvatus- sekä hyvinvointipäällikön, luokan- ja aineopettajien, psykologin ja erityislastentarhanopettajat virat. 

– Molemmille puolisoille löytyy helposti töitä ja lisäksi kuntamme yritykset tarvitsevat ammattiosaajia mm. elintarvike-, talo-, ikkuna- ja oviteollisuuteen sekä kuljetusalalle. Kannuksessa ja lähialueella on paljon työmahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille, muistuttaa sivistystoimen johtaja Leena Kivijakola.

Kannuksen kaupunki

Kannus on elävä maaseutukaupunki Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaan radan varrella. Kaupunkia halkoo Lestijoki, joka tarjoaa hyviä asuinpaikkoja ja virkistymismahdollisuuksia monenlaiseen tarpeeseen. Paikkakunnan yritykset tarjoavat työtä ja toimeentuloa kannuslaisille ja lähialueen asukkaille. Turvallisuus, luonnonläheisyys, hyvät palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat erityisesti lapsiperheiden mieleen. 

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit