Smörin herkkuja Turku Food Walkilla.

Kuluttajalle

Turku maistuu hyvältä!

10.04.2017

Turku on julistautunut Suomen ruokapääkaupungiksi, eikä syyttä. Food Walk-kortti taskussa voi nauttia pikakattauksen turkulaisten huikeasta ravintolatarjonnasta. 

Visit Turun herkullisin matkailutuote Food Walk on mainio tapa tutustua Turkuun ja sen ravintolatarjontaan. Etukortin idea on, että kävijä voi kortti taskussa piipahtaa valituissa ravintoloissa ja kahviloissa nauttimassa maisteluannoksia. Valinnanvaraa löytyy aamiaisesta lämpimään kanaleipään, jättiravuista jälkiruokaan tai yllätysannokseen. 

– Food Walk -ravintoloissa voi vierailla haluamassaan järjestyksessä, joten ruokakierros maistuu aina erilaiselta oman valinnan mukaan, Visit Turun myynti- ja markkinointipäällikkö Satu Hirvenoja kertoo.


Turkuun tullaan ruuan perässä

Ruoka- ja ravintolakulttuurin kehitys on ollut Turun alueella viime vuosina huimaa.

– Yhä useampi saapuu Turkuun nimenomaan ruoka- ja juomakulttuurin vuoksi. Olemmekin tehneet paljon töitä rakentaaksemme elämyksiä, joita halutaan jakaa myös muille. Tästä hyvä esimerkki on Food Walk -ruokakävely, joka on saanut todella hienon vastaanoton matkailijoiden keskuudessa. 


Kymmenen ravintolaa mukana 

Mukana Food Walk -kierroksessa ovat Brahen Kellari, Café Brahe, Café Art, Di Trevi, Grill It, Pinella, Sevilla, Smör, Panimoravintola Koulu ja Laivaravintola Svarte Rudolf. Ravintoloissa on tarjolla myös muita etuja Food Walk -kortin haltijalle. 

– Kymmenen ravintolaa tarjoaa mielestämme mainion kattauksen moneen makuun. Kortti on voimassa kolme vuorokautta ostohetkestä, joten kiirettäkään ei tarvitse pitää. Ja voihan kortteja ostaa useammankin, sillä nähtävää ja maisteltavaa Turusta kyllä löytyy.


Hanki oma Food Walk -korttisi Visit Turun matkailuneuvonnassa (Aurakatu 4) tai verkkokaupasta www.visitturku.fi/shoponline. Kortin hinta on 44 €.


Visit Turku

Visit Turku on koko maakunnan kattava alueellinen matkailun markkinointi- ja myyntiorganisaatio, Varsinais-Suomen matkailun asiantuntija ja aktiivinen toimija, joka tuottaa lisäarvoa maakunnan matkailuelinkeinolle, asukkaille ja vierailijoille.
Yrityksen verkkosivut