Mekitecin kompaktilla röntgenlaitteilla tarkistettu ruokapakkaus ei sisällä vieraita esineitä ja ruoka on ehdottoman turvallista käyttää.

Bisnes

Turvallista ruokaa

19.04.2017

Ruoan turvallisuuden varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää. Vieraat esineet ruoassa voivat olla henkilökohtainen tragedia uhrille, valmistajalle ne merkitsevät aina brandikolhua ja suuria kustannuksia. 


Mekitec Oy:n röntgeniin perustuvat laitteet ratkaisevat tarkistusongelmat, sillä ne löytävät valmiista ruokapakkauksesta vieraat esineet, kuten metallin, kivet, lasinsirut tms. 


Tehokasta seulontaa

Mekitecin röntgenlaitteiden käyttö Saksan elintarviketeollisuudessa on lisääntynyt vuosi vuodelta jo kuuden vuoden ajan. Hyvän menestyksen takana niin Saksassa kuin ympäri maailmaa on markkinointijohtaja Harri Lehti mukaan suomalaisen suunnittelun ja kehitystyön korkea laatu sekä röntgenlaitteen erittäin kilpailukykyinen hinta-laatusuhde high-end metallipaljastimiin verrattuna. 

– Laitteemme mahtuu pieneen tilaan ja käyttäjän on helppo ohjelmoida se uusille tuotteille. Röntgenillä voidaan tarkistaa myös alumiinifoliopakkauksia, mihin metallipaljastin ei sovellu. Röntgen asennetaan yleensä pakkauslinjan päähän tarkistamaan valmiita, asiakkaalle meneviä tuotteita, joten pakkaukseen ei pääse enää vieraita esineitä, selvittää Lehti.


www.mekitec.com


Teksti: Maija-Liisa Saksa

Mekitec

Mekitec Oy on johtava eurooppalainen elintarviketeollisuuden röntgenvalmistaja, joka tarjoaa seuraavan sukupolven automaattisia laadunvalvontaratkaisuja maailmanlaajuisesti kolmella mantereella ja yli 35:ssa maassa.
Yrityksen verkkosivut