Oulunkylään valmistuva Saga-palvelutalo Käpylinna haluaa tarjota senioreille kodikasta ja turvallista asumista kaikilla mukavuuksilla.

Kuluttajalle

Turvallista seniorielämää kaikilla mukavuuksilla

04.11.2015

Kun iäkäs läheinen ei pärjää enää kotona, nousee pintaan huoli. Saga-palvelutalo tarjoaa senioreille huipputason asumista, palveluita ja turvallisuutta. Saga Käpylinna valmistuu Oulunkylään joulukuussa.


– Usein iäkkään läheisen palveluasumisen tarpeeseen havahdutaan siinä vaiheessa kun kotona on sattunut tapaturma. Omaisten päällimmäisenä tunteena on huoli, sillä tärkeintä on varmistaa, että läheisellä on kaikki hyvin. Päätös oman kodin jättämisestä on aina vaikea päätös. Siksi Saga-palvelutalo haluaa tarjota senioreille kodikasta ja turvallista asumista kaikilla mukavuuksilla sekä mielenrauhaa omaisille, asiakkuuspäällikkö Laura Isohanni kertoo.


Apu ja palvelut käden ulottuvilla

Saga-palvelutalon asukkailla on käytettävissä ammattitaitoinen henkilöstö ympäri vuorokauden. Talossa käy myös lääkäri. 

– Kun apu on käden ulottuvilla asukkaat viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi – aivan kuten omaisetkin.

Sagassa järjestetään myös monipuolista toimintaa. 

– Tarjoamme ikääntyville ihmisille vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka parantavat elämänlaatua. Talon monipuolisesta kulttuuri- ja harrastustoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista jokainen löytää varmasti itselleen kiinnostavaa ohjelmaa.


Ripaus arjen luksusta

Joulukuussa Oulunkylään valmistuvan Saga Käpylinnan asukkaiden vapaassa käytössä ovat myös viihtyisät yhteistilat, kuten ravintola, kahvila, kuntosali, kirjasto, takkahuone, sauna ja uima-allas – ja jopa samppanjabaari.

– Upeat puitteet tuovat elämään ripauksen arjen luksusta, josta kuka tahansa nauttii.


Itselle sopivin palvelupaketti

Käpylinnan omilla huonekaluilla sisustettavien asuntojen koko vaihtelee 25 ja 77 neliön välillä. 

– Kuukausittaisiin asumiskuluihin sisältyy talon yhteisten tilojen vapaa käyttö. Sen lisäksi asukas voi valita itselleen sopivimman palvelupaketin: viikkoturvan, päiväturvan tai täysturvan. Palvelupaketti sisältää mm. turvapuhelimen, yksilöllisen palvelusuunnitelman, terveys- ja hoitotietojen ylläpidon sekä monipuolisen kulttuuri- ja harrastustoiminnan. Kaiken tämän lisäksi on tarjolla monipuolinen valikoima lisäpalveluita jokaisen yksilölliseen tarpeeseen.

Kiinnostuitko?
www.sagacare.fi
www.sagacare.fi/kapylinna

Saga Care Finland Oy

Saga Care Finland Oy on yksi Suomen suurimmista ikääntyneiden palveluasumis- ja hyvinvointipalvelualan yrityksistä. Tarjoamme seniorien hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita Saga-palvelutaloissa. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Saga Caren palveluja on saatavana kaikissa Saga-palvelutaloissa: Helsingissä Saga Munkkiniemessä ja Saga Helapuistossa, Turussa Saga Kaskenniityssä ja Saga Kaskenpuistossa sekä Raumalla Saga Kanalinrannassa. Joulukuussa Helsingin Oulunkylään valmistuu Saga Käpylinna.
Yrityksen verkkosivut