RJ-Kuntoiluseteli Oy:n kehitysjohtaja Antti-Pekka Seikkula.

Bisnes

Tyky-maksuvälineillä investoit henkilöstösi jaksamiseen

17.10.2016
Taloudellisesti tiukkoina aikoina työntekijöiden odotetaan tekevän entistäkin tehokkaammin töitä aiempaa niukemmilla resursseilla. Tyky-maksuvälineet ovat työnantajalle kustannustehokas, turvallinen ja helppo keino tukea työntekijän jaksamista työssä ja arjessa. 


Työntekijöiden hyvinvointiin kannattaa satsata. Työterveyslaitoksen mukaan jokainen työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo kuusi takaisin, kun sairastaminen vähenee ja työilmapiiri paranee. 


”Tyky-maksuvälineet ovat työnantajalle kustannustehokas ja helppo keino tukea työntekijän jaksamista.”


– Tyky-maksuvälineet ovat kustannustehokas ja hallinnollisesti vaivaton keino tarjota henkilöstöetu, summaa RJ-Kuntoiluseteli Oy:n kehitysjohtaja Antti-Pekka Seikkula

Tyky-maksuvälineisiin kuuluvat perinteiset Tyky -liikunta- ja kulttuurisetelit sekä mobiilimaksutapa Tyky-Online. 

– Koska palkansaajalle verovapaat mobiilit ja perinteiset setelit käyvät tuhansissa käyttökohteissa ympäri Suomen, löytää jokainen työntekijä itselle sopivan ajan ja paikan sekä avaimet säännölliseen harrastamiseen, hän muistuttaa. 

Työnantaja voi tukea verottomasti henkilöstönsä omaehtoista työkyvyn ylläpitämistä 400 euroon saakka vuodessa työntekijää kohden. Tyky-Onlinen valttina on, että etua ei tarvitse maksaa ennakkoon, vaan toteutuneen käytön mukaisena jälkilaskutuksena ilman ennakkomaksuja. 

– Etuun ei tarvitse sitoa rahaa etukäteen, joka on työnantajille merkittävä asia, Seikkula huomauttaa. 


www.tyky.fi

RJ-Kuntoiluseteli Oy

Tyky-Kuntoseteli ja Tyky-Online – markkinoiden parhaat maksuvälineet henkilöstön työhyvinvoinnin tukemiseen.
Yrityksen verkkosivut