Bisnes

Työelämä Espanjan Aurinkorannikolla kiinnostaa – työpaikkahakemuksia sataa ja tiedotustilaisuus houkutti auditorion täyteen talouden osaajia

08.03.2016

Divest Group konserni ja sen tytäryhtiö Suomen Talousverkko Oy perustavat syksyllä 2016 uuden taloushallinnon palvelukeskuksen ja rekrytoi työntekijöitä Espanjan Aurinkorannikolle, Fuengirolaan. 


Uusi palvelukeskus Espanjassa tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia tilitoimiston ja koko konsernin asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille. Kiinnostuksen ja hakemusten määrä on ollut odotettua suurempi. Torstaina 10.3. klo 16:00 Talousverkko järjestää tiedotustilaisuuden työntekijöille ja työmahdollisuuksista kiinnostuneille.

Talousverkko-tilitoimisto hakee perustettavaan palvelukeskukseen ulkomailla työskentelystä kiinnostuneita taloushallinnon ammattilaisia; kirjanpitäjiä ja reskontranhoitajia. Työpaikkailmoitukset keräsivät vuoden alussa työpaikkahakemuksia kiitettävän määrän. Palvelukeskuksen avautuessa tullaan tarjoamaan monipuolisia työmahdollisuuksia henkilöille elämäntilanteista riippumatta. Oli työntekijä sitten työuransa alkumetreillä tai eläköitymistä harkitseva ammattilainen.

– Suuri kiinnostus palvelukeskusta kohtaan todellakin yllätti meidät. Työpaikkahakemuksia on tullut kuin sateena ja sen suhteen meillä on hyvä tilanne. On hienoa perustaa uutta palvelukeskusta ulkomaille, kun vastakaikua saa välittömästi kentältä. Kysyntää ja ammattitaitoisia osaajia selkeästi on, Divest Group -konsernin henkilöstöhallinnosta vastaava Mikaela Nieminen iloitsee.

– Toisaalta tämä kertoo myös huonosta työllisyystilanteesta Suomessa. Ihmiset ovat valmiita tekemään suurempiakin muutoksia elämäänsä. Lähtemään vaikka töiden perässä ulkomaille, jos niitä on siellä paremmin tarjolla, toteaa Nieminen hieman vakavampaan sävyyn.

Työpaikkaa hakeneille ja Fuengirolan palvelukeskuksesta kiinnostuneille henkilöille järjestetään Fuengirola-tiedotustilaisuus torstaina 10.3.2016 klo 16:00 Länsi-Pasilassa osoitteessa Televisiokatu 1-3, 00240 Helsinki. Tilaisuudessa kerrotaan työskentelystä Espanjassa, prosessin etenemisestä sekä vastataan työpaikkaa hakeneiden henkilöiden kysymyksiin. Paikalla tilaisuudessa on Talousverkon ketjujohtaja, Divest Groupin partnerit ja HR sekä Espanjan työelämän asiantuntijat. Tilaisuus myös streamataan livelähetyksenä, jotta kaikki halukkaat pääsevät sitä seuraamaan.

– Nykyaikaisia taloushallinnon töitä pystyy tehdä paikasta riippumatta, mutta todenteolla sitä ei ole vielä osattu hyödyntää. Haluamme olla suunnannäyttäjiä myös tällä sektorilla. Kansainvälistyminen on konsernin eri liiketoimintojen kannalta tärkeä askel kohti suurempia markkinoita. Suomi on markkinana pieni ja ennemmin tai myöhemmin kasvun rajat tulevat kotimaassa vastaan, kertoo Talousverkon ketjujohtaja konsernin kasvusuunnitelmista.

Torstain tiedotustilaisuus on avoin medialle ja tilaisuus kestää noin 1,5 tuntia.

Lisätietoja:
Timo Tiainen
ketjujohtaja, Talousverkko
050 525 0617
timo.tiainen(a)talousverkko.fi

Mikaela Nieminen
HR ja rekrytointi, Divest Group
044 727 0541
mikaela.nieminen(a)divestgroup.fi

Jari Kolehmainen
partner, Divest Group
050 591 3533
jari.kolehmainen(a)divestgroup.fi

 

Talousverkko

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Ymmärrämme mitä yrittäjän arki on, koska olemme itsekin tilitoimistoyrittäjiä. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla vapauttaen yrittäjän aikaa siihen, missä hän on mestari. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Olemme yrittäjän tilitoimisto. www.talousverkko.fi
Yrityksen verkkosivut