VILPE®-monitoimisäleikön erinomainen ilmatekninen muotoilu mahdollistaa markkinoiden pienimmän painehäviön.

Kuluttajalle

Tyylikäs julkisivu + tehokas ilmanvaihto = VILPE

10.11.2016
VILPE®-ilmanvaihto pidentää kodin rakenteiden ikää.


VILPE®-tuoteperheen modernit ja innovatiiviset ilmanvaihdon päätelaitteet antavat kotisi julkisivulle uuden, yhtenäisen ilmeen ja ehkäisevät kosteusvaurioita sekä terveydelle vaarallisen radonin kertymistä rakennukseen. VILPE® ylläpitää läheistesi terveyttä ja pidentää kotisi rakenteiden ikää. 

VILPE® ROSS -tuuletuspaalu tuulettaa kotisi ryömintätilan tehokkaasti. Se soveltuu myös kellaritilojen, saunan, takan ja ilmanvaihtokoneen ilmanottoventtiiliksi tai koneellisen poistoilmajärjestelmän tuloilmakanavaksi. Tuuletuspaalun viimeistelty muotoilu estää haitallisen ilmalukon muodostumisen kuten myös roskien, lumen ja pieneläinten pääsyn ryömintätilaan.

VILPE®-monitoimisäleikön erinomainen ilmatekninen muotoilu mahdollistaa markkinoiden pienimmän painehäviön. Monitoimisäleikkö toimii sekä tulo- että poistoilmasäleikkönä ja soveltuu sekä koneelliseen että painovoimaiseen ilmanvaihtoon. 

Helposti tee-se-itse -periaatteella asennettavaa VILPE® ROSS -tuuletuspaalua on saatavissa kolme eri kokoa: 125, 160 ja 200 mm. Voit valita kotisi julkisivuun sopivan värin kuudesta upeasta vaihtoehdosta. 


Teksti: Maija-Liisa Saksa 


……………

VILPE®-monitoimisäleikön, kuten kaikkien VILPE®-tuotteiden viimeistelty muotokieli ja laatu ovat tulosta yli 40 vuoden tuotekehityksestä. Helposti tee-se-itse -periaatteella asennettavaa VILPE® ROSS -tuuletuspaalua on saatavissa kolme eri kokoa: 125, 160 ja 200 mm. Voit valita kotisi julkisivuun sopivan värin kuudesta upeasta vaihtoehdosta. www.vilpe.com/fi


SK Tuote Oy

Vuonna 1975 perustettu SK Tuote Oy on Suomen, Baltian, Venäjän ja Pohjoismaiden johtava ilmanvaihdon päätelaitteita ja erikoiskattotarvikkeita kehittävä ja valmistava yritys. SK Tuotteen tuotteet tunnistetaan VILPE®-tuotenimestä. VILPE®- tuotteet parantavat asumisen ja elämisen tasoa, varmistavat raikkaan sisäilman, ylläpitävät ihmisten terveyttä sekä pidentävät rakenteiden ikää.
Yrityksen verkkosivut