Koti bisnes Uuden ajan messupalvelua

Uuden ajan messupalvelua

420
0

Kansainväliset ammattimessut ovat yrityksille yksi parhaimpia kanavia päästä kiinni uusiin markkinoihin. Jotta messuinvestointi ei aiheuttaisi turhaa päänvaivaa, käytännön järjestelyissä kannattaa hankkia parasta mahdollista palvelua. 

Messuosastojen toteuttamisessa mennään perinteisesti rakentaminen edellä. Asiakas tilaa osaston ja rakentaja käy pystyttämässä sen. Messeforum lähtee varsin erilaisista lähtökohdista.  

”Meille asiakkaan messuosallistuminen ei ole vain rakennusprojekti, vaan kokonaisvaltainen palvelutehtävä. Sen lisäksi, että suunnittelemme ja toteutamme osaston, palvelemme asiakasta kaikissa yksityiskohdissa aina rahtijärjestelyistä cateringiin saakka. Ja ennen kaikkea olemme läsnä auttamassa yllättävissäkin eteen tulevissa tilanteissa – vielä ensimmäisenä messupäivänäkin, kun tavalliset messurakentajat ovat yleensä jo lähteneet aikaa sitten”, kertoo toimitusjohtaja Arto Varanki

Messeforumin The Best Exhibition Service -palvelu perustuu läsnäoloon, aitoon välittämiseen ja asiakkaan palvelemiseen omia vaivoja säästelemättä. 

”Pidämme itseämme pikemminkin asiakkaan kumppanina, joka aktiivisesti toimii niin, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia messujärjestelyistä, vaan hän voi keskittyä omaan liiketoimintaansa ja parhaan mahdollisen tuloksen saamiseen messuilta”, Varanki painottaa. 

Asiakkaan apuna maailmalla

Itse osaston toteuttamisessa Messeforum toimii suurella pieteetillä. Ensin kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja tehdään yksityiskohtainen osastosuunnitelma 3D-mallinuksineen ja CAD-suunnitelmineen. Tarkka suunnitelma on laadun tae ja varmistaa myös sen, että hinta pystytään määrittelemään pitävästi etukäteen. 

Messeforum palvelee yrityksiä toimialasta riippumatta kaikkialla maailmassa, minne yritykset vain haluavatkin mennä. Kymmenen toimintavuoden aikana asiakkaita on kertynyt Suomen ja Ruotsin lisäksi myös muista Euroopan maista. Yritysten yksittäisten globaalien messuosallistumisten lisäksi Messeforum palvelee esim. Business Finlandia sen vientiohjelmissa Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä. Lisäksi Messeforumiin luottaa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa sen päämies, maailman suurin messujärjestäjä Messe Frankfurt. 

Varangilla itsellään on takana pitkä ura vientiteollisuuden ja kansainvälisten messujen parissa. Yritysten messutarpeet ovat moninaisia, mutta yksi asia on säilynyt samana. ”Messut ovat hektinen rutistus, ja yleensä asiakas toivoo, että voisi selviytyä järjestelyistä jotenkin helpommalla. Messeforumin ruotsinkielisten messuammattilaisten avulla se onnistuu.”

Lisätietoja: www.messeforum.se

 

Messeforum

Global expert på mässervice

Yrityksen verkkosivut
Katso yritykset muut artikkelit