Tyylikkäät AirD -päätelaitteet suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen erikseen. Haluttaessa niihin voidaan liittää myös tunnelmavalaistus.

Bisnes

Uusi ilme sisustukseen – ja energiaa säästyy

07.10.2016

Uusi AirD on ainutlaatuinen, tilakohtaisesti ilmanvaihtoa säätävä järjestelmä. Se lisää viihtyvyyttä pitämällä huoneilman aina raikkaana ja terveellisenä. Lisäksi AirD vähentää merkittävästi energiakuluja sekä antaa aivan uusia mahdollisuuksia sisustukseen. AirD:n tyylikkäät, tilakohtaisesti niin koon, muodon kuin materiaalinkin suhteen räätälöitävät päätelaitteet korvaavat tavanomaiset sisääntuloilman ritilät.

 

Energiakuluihin säästöä jopa 35 % 

 

AirD säätää ilmanvaihtoa tilakohtaisesti vain siellä, missä se on tarpeen. Tämä lisää ekologisuutta ja  voi säästää energiakuluja jopa kolmanneksen, sillä ilma seuraa ihmistä tarpeen mukaan.

–  AirD:n älykkäät ilmanvaihdon päätelaitteet mittaavat huonetilan ilmaa jatkuvasti. Jos jossain tilassa tarvitaan runsasta ilmanvaihtoa, lisätään sitä vain tässä tilassa, selvittää myynti- ja markkinointijohtaja Leena Salmi.

Järjestelmä perustuu uuteen, täysin reaaliaikaisesti toimivaan patentoituun teknologiaan. AirD soveltuukin erityisen hyvin risteilijöihin, hotelleihin, kouluihin ja toimistotiloihin eli rakennuksiin, joissa viihtyvyys ja raikas hengitysilma ovat erityisen tärkeitä ja  joissa ilmanvaihdon energiakulut ovat suuret.

AirD Fin Oy on suomalainen perheyritys. Kierrätettävistä materiaaleista tehdyt korkealaatuiset ja kompaktit  AirD -järjestelmät suunnitellaan sekä valmistetaan Suomessa. 

Teksti: Maija-Liisa Saksa


-----

AirD on sisustuksellisia ja älykkäitä ilmanvaihdon päätelaitteita suunnitteleva ja valmistava suomalainen yritys. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tilakohtaiseen ilmanvaihtoon. AirDn ratkaisun avulla on mahdollista luoda uniikkeja ja esteettisesti miellyttäviä ympäristöjä sekä uudis- että korjausrakennuksiin. Ratkaisumme ulkonäkö on täysin muokattavissa asiakkaan ja kohteen sisustuksen vaatimusten mukaisesti niin koon, muodon, värin kuin käytetyn materiaalin suhteen ja se voidaan myös valaista tuomaan tunnelma- tai yleisvaloa. Panostamme asentamisen ja huoltamisen helppouteen. Ratkaisumme tasapainottaa itsensä automaattisesti ennalta asetettujen, jokaista kohdetta varten määriteltyjen arvojen mukaisesti säästäen merkittävästi asennukseen ja ilmanvaihdon tasapainottamiseen käytettyä aikaa ja ilmanvaihtoon kuluvaa energiaa. AirDn älykäs ratkaisu perustuu reaaliaikaiseen analytiikkaan ja automaattiseen säätöön ollen kestävä vaihtoehto tehokkaalle ilmanvaihdolle ja tuoden vielä uuden elementin sisustukseen.


AirD Fin Oy

osoite Erik Tulindberginkuja 1A17, 00180 Helsinki  

Puh.  +358 40535 0075 (Leena Salmi)

 leena.salmi@aird.fi    

www.aird.fi

AirD

AirD:n älykkäät ilmanvaihdon päätelaitteet
Yrityksen verkkosivut